RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sollied får historisk lønn

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Trond Sollied er definitivt ferdig i Club Brugge etter at styret i dag ga ham sparken. Nå blir han tidenes best betalte trener i gresk fotball.

Ifølge dagbladet.no sendte Club Brugge i dag ut følgende pressemelding:

«Styret i Club Brugge sett erklæringene fra herr Trond Sollied som den ble sendt på fjernsynskanalen VRT søndag 19. juni, i programmet «De Zevende Dag». Styret slo fast i sitt møte tirsdag 21. juni at herr Sollied ettertrykkelig har erklært å ha besluttet og forlate Club Brugge.

Ifølge belgisk arbeidsrett impliserer dette at han avslutter det eksisterende samarbeidet. I dag har styret gitt denne beskjeden til herr Sollied, som med umiddelbar virkning ikke lenger er ansatt i Club Brugge.

Denne pressemeldingene er den eneste erklæringen som Club Brugge ønsker å gi om denne saken.»

Dermed har kanskje Sollied oppnådd akkurat det han håpet på: Å kunne gå fritt til jobben som trener i greske Olympiakos. Om han i tillegg får med seg en kompensasjon fra Brugge er fortsatt uvisst.

Millionbonus
For nå er det ikke lenger tvil om at Sollied blir Olympiakos-trener. Pressetalskvinne i den greske klubben, Olga Nikolaidov, bekrefter i kveld overfor TV 2 Sporten at Sollied er klubbens klare førstevalg.

TV 2 Sporten har også snakket med redaktøren i den greske sportsavisen Sport Day, Michakis Tsohos. Han kjenner alle detaljene i Sollieds ferdigforhandlede kontrakt med Olympiakos, som gjør nordmannen til historiens i særklasse best betalte trener i gresk fotball.

I tillegg får Sollied én million euro - tilsvarende 7,9 millioner kroner - hvis han leder Olympiakos til seier i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere