*Nettavisen* Sport.

Solskjær: - Vi har lært

Ole Gunnar Solskjær tror ikke Norge vil gå i den samme fella som før i hjemmekampen mot Moldova.

04.09.06 12:13

GARDERMOEN (TV 2 Nettavisen): Norges innsats på Ullevaal den siste tiden har ikke vært bra. Åge Hareides menn har spilt fire kamper på rad uten seier hjemme, og det er nesten 11 måneder siden Ullevaal-publikumet så Norge vinne sist - da 1-0 mot nettopp Moldova.

Onsdag venter Moldova igjen, men frykten er igjen at Norge svikter - akkurat som de gjorde det etter den sterke 3-2-seieren i Slovenia i fjor. Den ble avløst av et 1-2-tap hjemme mot Skottland.

- Da vi tapte hjemme for Skottland, så var alt det positive arbeidet vi hadde gjort borte, nesten til ingen nytte. Vi satt likevel bare igjen med tre poeng, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Norge under Åge Hareide (minus vinterkampene med B-landslaget):
Hjemme:
4 seirer
7 uavgjorte
3 tap
Borte:
8 seirer
2 uavgjorte
3 tap

Han var selv ikke med i den forrige VM-kvalifiseringen, men mener likevel at spillerne har lært av det som skjedde mot Skottland sist.

- Jeg tror dette vil være uproblematisk. Jeg tror vi har lært av en del feil vi har gjort. Mye sitter jo i hodet. Dette går på innstilling og at man er skjerpet. Og denne gjengen tar ikke av, sier Solskjær.

Nå blir tålmodighet avgjørende mot Moldova.

- Det snakkes ofte om å takle motgang, men det er like viktig å takle medgang. Man må også se bak resultatene, og det er klart at de gavepakkene vi fikk i Ungarn - de får vi ikke igjen. Derfor må vi gi hundre prosent fra første minutt mot Moldova. I selve kampen blir så tålmodighet veldig viktig, påpeker han.

Selv kan Solskjær havne på benken fra start av mot Moldova. Les den saken her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.