*Nettavisen* Sport.

Solskjær advarer mot Grealish før Villa-møtet: - Han skapte problemer for oss

JAKTER CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United jakter den livsviktige 4. plassen som gir Champions League-spill neste sesong.

JAKTER CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United jakter den livsviktige 4. plassen som gir Champions League-spill neste sesong. Foto: Clive Brunskill (AFP)

Ole Gunnar Solskjær advarer spillerne sine om at de må følge ekstra godt med på Manchester United-koblede Jack Grealish i torsdagens Premier League-kamp.

Tidligere denne sesongen scoret Grealish et sensasjonelt åpningsmål i 2-2-kampen mellom Manchester United og Aston Villa, og ble gratulert av Solskjær i spillertunnelen etter å ha blitt kåret til kampens beste spiller.

Jack Grealish har i lengre tid blitt ryktet til Manchester United. Med Aston Villa kjemper han en innbitt kamp om å holde seg i Premier League, og ifølge Manchester Evening News kommer Grealish til å forlate Aston Villa om de rykker ned til Championship.

LES OGSÅ: Djokovic mener han er utsatt for en heksejakt: - Det finnes en agenda

Roser Grealish

24-åringen har kontrakt med Villa i tre år til, men er svært ettertraktet på overgangsmarkedet. Foran torsdagens kamp innrømmer Solskjær at Grealish blir en vanskelig spiller å stoppe.

Klikk på bildet for å forstørre. STERK SESONG: Jack Grealish har hatt en sterk sesong for Aston Villa, med syv mål og seks assist.

STERK SESONG: Jack Grealish har hatt en sterk sesong for Aston Villa, med syv mål og seks assist. Foto: Phil Noble (Reuters)

- I forrige kamp skapte de mye problemer for oss, både Grealish på venstresida og El Ghazi på høyre. Han (Grealish) scoret et fantastisk mål, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

- Det har vært mye snakk om han og vi må være forberedt på han. Uansett hvem som passer på han, om han er på venstresida, midten eller til høyre. Det han gjør er å tiltrekke seg spillere og skaper rom for andre, så det er ikke bare en spiller på Aston Villa. Det er mange av dem.

Møter formsvakt Villa

Aston Villa har ikke vunnet på hjemmebane siden januar, og Uniteds siste tap for Birmingham-klubben kom helt tilbake i 1995.

- Det har vært tette kamper, de kampene de har spilt. De har jobbet med formen og overgangsspillet deres er et av de mest kraftfulle i ligaen. De løper fort, er gode på dødballer, har noen gode første-touch-spillere, har store spillere og noen individuelle spillere, sier United-manageren.

Ole Gunnar Solskjær har fått fart på Manchester United-skuta etter korona-pausen, og jakter nå den livsviktige 4. plassen i Premier League. Med seier over Aston Villa torsdag kveld kommer United til å bare ligge to poeng bak Leicester, som innehar 4. plassen akkurat nå.

Kampen mellom Manchester United og Aston Villa starter 21.15 torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.