Solskjær bekrefter at Manchester United vil handle mer før sesongen

SKAL FORSTERKE STALLEN: Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Manchester United er på utkikk etter spillere som kan forsterke stallen i sommer.

SKAL FORSTERKE STALLEN: Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Manchester United er på utkikk etter spillere som kan forsterke stallen i sommer. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær er på jakt etter forsterkninger og snakket ut om Paul Pogbas fremtid.

10.07.19 10:30

Ole Gunnar Solskjær og resten av Manchester United-troppen befinner seg i disse dager i Australia, nærmere bestemt Perth, for å ta fatt på en ny sesongoppkjøring.

Onsdag morgen norsk tid, møtte Solskjær pressen til sesongens første pressekonferanse. Spørsmålene var naturlig nok mange om overgangsvinduet og klubbens planer på markedet denne sommeren.

- Vi er fremdeles på markedet og vi vil gjøre flere kjøp. Vi trenger ikke å selge, men vi trenger heller ikke å betale overpris, sa Solskjær på pressekonferansen.

Nordmannen poengterte at han er veldig fornøyd med stallen slik den ser ut per i dag og ser frem til at sesongen skal starte i august. Samtidig var han tydelig på at klubben jobber i kulissene på jakt etter spillere med en profesjonell holdning.

- Når jeg ser på laget vårt nå, så har vi et godt lag. Stallen er nødt til å være mer robust når sesongen kommer igang. Forrige sesong hadde vi en rekke av kamper uten tap, men slutten var skuffende, fortsatte Solskjær.

Les også: Dette må du vite om United-signeringen Aaron Wan-Bissaka (Nettavisen Pluss)
Les også: Manchester United har øst ut penger på spillere siden 2013: Slik rangeres de 26 signeringene (Nettavisen Pluss)

- Jeg vil ikke snakke om han

Det var naturlig nok flere spørsmål knyttet til Paul Pogbas situasjon i Manchester United. Franskmannen er heftig ryktet til både Real Madrid og Juventus og har selv ytret ønske om å forlate Manchester United denne sommeren.

Solskjær virket allikevel ikke nevneverdig bekymret for Pogbas situasjon.

- Paul har aldri vært en bekymring for meg. Han er en ekte profesjonell, men jeg kan ikke sitte her og snakke om ham hele tiden og hva agentene sier. Han har noen år igjen av kontrakten og for meg har han vært fantastisk, sa Solskjær med henvisning til Pogba.

Videre ble også Pogbas etterhvert så velkjente agent, Mino Raiola et tema, men det var et tema United-manageren helst ikke ville bevege seg innpå.

- Jeg vil ikke snakke om han. De snakker alle om sine agenter, men jeg har et lag jeg må se til. Jeg er her for å snakke om pre-season. Pogba har aldri satt seg selv ut av laget og han har alltid gitt sitt beste. Agenter snakker hele tiden, men vi har ikke fått noen bud, sa Solskjær på pressekonferansen.

Se PostNord-ligaen direkte: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner
Full oversikt: Se alle direktesendte kamper fra PostNord-ligaen

Fornøyd med oppkjøring

Manchester United starter sin oppkjøring i Australia der de skal spille to kamper under oppholdet «down under». Solskjær var tydelig på at han er fornøyd med tingenes tilstand hittil, men at det stilles store krav til hans mannskap den kommende sesongen.

FREMDELES I KLUBBEN: Paul Pogba og resten av Manchester United strekker ut etter en treningsøkt i Australia. Foto: Pa Video (Pa Photos)

- Jeg synes spilleren har gjort det bra. Hvis vi kun hadde vært på Carrington kan det bli ensformig, men nå er det ny entusiasme. Dette laget må være mer robuste når sesongen kommer igang. Vi har trofeer å spille om og det handler om å slå tilbake, avsluttet Solskjær, før han takket for seg på pressekonferansen.

Manchester United møter Perth Glory 13. juli, før de fire dager senere skal opp mot Championship-laget Leeds United. Kampene spilles på Optus Arena i Perth.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.