Solskjær ble spurt om Mourinho-kommentar

MØTTE PRESSEN: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.

MØTTE PRESSEN: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Foto: Tim Ireland (AP / NTB scanpix)

Manchester United-sjefen møtte pressen fredag.

18.01.19 10:46

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United møter Brighton til ligakamp i Premier League klokken 16 lørdag ettermiddag.

Nordmannen har ledet Manchester-laget til seks strake seirer siden han overtok i desember. Sist helg ble Tottenham slått på bortebane.

Mourinho-utspill

Fredag møtte Solskjær pressen i forkant av Brighton-kampen.

Den norske Manchester United-manageren ble blant annet spurt om noen uttalelser som kom fra tidligere United-sjef José Mourinho nylig.

Portugiseren sa nemlig at han ikke ønsker å komme tilbake til toppfotballen med det første.

Det var i BeIN Sports-studio i forbindelse med Asiamesterskapet at Mourinho uttalte seg. I det intervjuet kom Mourinho også med flere kryptiske utspill om tiden i Manchester United. Manageren gjentok flere ganger at folk ikke vet hva som foregår i kulissene i klubben og han snakket videre om spillernes makt i dagens fotball.

Solskjær ønsket imidlertid ikke å kommentere så mye rundt dette.

- Jeg kan ikke kommentere alt han sier. Jeg nyter å jobbe med disse gutta, og det er alt jeg kan si, egentlig, sa Solskjær på pressekonferansen.

Solskjær tror likevel at Mourinho snart er tilbake i manesjen.

VIL HA PAUSE: Tidligere Manchester United-manager José Mourinho. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)

- Hvorfor ikke? Han er en fantastisk manager, bare se på resultatene han har hatt. Jeg tror ikke han kommer til å stå uten jobb veldig lenge.

- Noen småproblemer

Angående skader kunne Solskjær fortelle at det ser bra ut med tanke på Brighton-kampen, og at kun Marouane Fellaini er ute en stund.

- Det er noen småproblemer, slik det alltid er på dette stadiet av sesongen. Chris (Smalling) og Marcos (Rojo) har startet med løpetrening, men de er ikke kampklare ennå. Alexis (Sánchez) har trent med laget en uke, så forhåpentligvis kommer han seg gjennom økten fredag og kan da være aktuell for kampen, sier Solskjær om status på troppen.

- Marouane Fellaini kommer til å være ute av spill i et par uker, sa han.

45-åringen ble også spurt om United er i markedet etter noen nye spillere nå i januarvinduet. Det temaet avviste nordmannen kontant.

- Nei, egentlig ikke, svarer Solskjær.

Klubben har blitt koblet med en rekke spillere nå i vinter, spesielt midtstoppere, men skal vi tro United-manageren er det ingen konkrete planer om å forsterke stalle i januarvinduet.

- Neste kamp viktigst

I forkant av Tottenham-kampen sist helg ble det snakket mye om at det var den første store testen for Solskjær som United-manager.

Nordmannen selv er mer opptatt av å tenke mot «neste kamp».

- Du går til hver eneste kamp som United-spiller eller trener med troen på at du skal vinne. Det ligger i denne klubbens natur. Jeg har hatt seks gode kamper, men den neste kampen er alltid viktigst, sier Solskjær.

- Mange mente Tottenham-kampen ville bli den store testen for oss, men på mange måter var det ikke det, fordi du vet at spillerne vil være mentalt klare til en slik kamp, sier 45-åringen videre.

Solskjær er spent på hvordan spillerne vil takle Brighton hjemme.

- Jeg ser etter en reaksjon hos spillerne. Hvordan vil de håndtere en kamp der vi skal dominere? Det er viktig å gjøre jobben i denne type kamper, for det er disse kampene som kan gi oss et løft på tabellen, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag