Solskjær dukket opp i svart Mercedes - blir småtteri i forhold til spillernes millionglis

Ole Gunnar Solskjær ankom Uniteds treningsfelt med oppgradert bil, men har fortsatt en lang vei å gå dersom han vil matche egne spillere.

Den norske fotballprofilen ser fortsatt ut til å ha beina godt plantet på jorden til tross for at han har sikret seg managerjobben i en av verdens største fotballklubber.

Solskjær tjener, ifølge engelsk presse, nærmere 80 millioner kroner i året i Manchester United, men holder fortsatt en lav profil.

Tidligere i år har han hatt til vane å ankomme Uniteds treningsfelt i en Volvo XC40 som i Norge har en startpris på cirka 450.000 kroner.

Fredag formiddag dukket imidlertid Solskjær opp på treningsfeltet ved Carrington i en litt mer eksklusiv Mercedes GLC Coupe, men med en startpris på cirka 765.000 i Norge, er det vanskelig å anklage nordmannen for å ha tatt av.

Pogba har Rolls-Royce til 4,5 millioner

Spillerne til Solskjær i Manchester United har derimot valgt å gå for litt mindre anonyme varianter når de har gått til innkjøp av kjøretøy.

Den franske midtbanestjernen Paul Pogba eier blant annet en Rolls-Royce Wraith som koster over 4,5 millioner kroner i Norge.

Bentley virker også å være et populært bilmerke blant United-profilene. Flere av spillerne har denne sesongen blitt sett kjørende i Bentley Bentayga. Disse bilene er utvilsomt rimeligere på balløya, men i Norge må man ut med nærmere 4 millioner kroner for en slik bil.

Se bilene til flere av United-profilene i videoen øverst i artikkelen!

Viktig periode venter

Solskjær og Manchester United-spillerne nærmer seg slutten av sesongen, men går nå inn i en svært viktig periode.

De rødkledde fra Manchester kjemper for øyeblikket om en plass blant de fire beste i Premier League, men møter hard konkurranse fra Tottenham, Chelsea og Arsenal.

Samtidig er Solskjærs lag fortsatt med i Champions League, men skaffet seg et dårlig utgangspunkt da de tapte den første kvartfinalekampen mot Barcelona 0-1 på Old Trafford.

Lørdag får Manchester United besøk av West Ham hjemme, før det er klart for returoppgjøret mot Barcelona på Camp Nou førstkommende tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.