*Nettavisen* Sport.

Solskjær frykter for fremtiden

Ole Gunnar Solskjær frykter at han aldri kommer til å bli den samme spilleren han var før skadeproblemene.

29.03.05 09:58

Manchester Uniteds populære nordmann vil ha vært ute av spill i rundt to år på grunn av en komplisert kneskade når han ventelig gjør comeback ved starten av neste sesong.

Frykter for fremtiden
Nå frykter han at skadeproblemene kan ha ført til at presisjonen og hurtigheten kan være borte for godt.

- Jeg har vært ute av spill i to år, så jeg kan ikke love at jeg er like god som jeg var når jeg gjør comeback. Men jeg skal love fansen at jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli best mulig, fastslår Ole Gunnar Solskjær over The Sun.

Den norske spissen er blant de mest populære spillerne blant fansen på Old Trafford. Manchester Uniteds supportere synger Solskjærs navn under hjemmekampene, og har flere bannere med hyllest av nordmannen. Blant annet en med skriften «20LE LEGEND».

- Jeg er stolt over å høre at de synger for meg, og jeg blir stolt når jeg ser plakatene med navnet mitt. Det betyr at de setter pris på hva jeg har gjort for klubben, og innsatsen jeg har vist på banen, sier en nærmest rørt Solskjær.

Hyller fansen
Han lover å fortsette å gi fansen noe tilbake med full innsats etter comebacket neste sesong.

- Jeg føler jeg alltid gir 100 prosent for fansen, og håper på å kunne gjøre det samme når jeg kommer meg tilbake, fastslår 32-åringen.

Før han legger bekymret til:

- Men det skremmer meg litt også. Fansen forventer kanskje noe av meg, som de kanskje ikke får.

Måtte operere
Solskjærs skadeproblemer satte for alvor inn fire uker ut i 2003/2004-sesongen. Han slo opp den gamle kneskaden etter å ha scoret i Manchester Uniteds 5-0-seier i Champions League mot greske Panathinaikos.

Etter å ha operert skaden i august i fjor, ble det klart at han mistet hele denne sesongen og kan først gjøre comeback ved sesongstarten etter sommeren.

- Jeg håpet på å bli kvitt skaden, men den ble ikke bedre. Den hemmet meg under sesongoppkjøringen, og en operasjon var eneste utvei for å komme tilbake, minnes han.

Denne sesongen har Solskjær brukt på å trene seg opp igjen på Manchester Uniteds fremragende treningsanlegg Carrington.

Nærmer seg comeback
Sakte men sikkert nærmer han seg nå comeback.

- Jeg startet med jogging for et par dager siden. Men bare lett jogging. Grunnen er at jeg gir beina mine beskjed om at de snart må forberede seg på å starte skikkelig løpetrening, opplyser den tidligere Molde-spissen.

Solskjær har spilt 329 kamper for Manchester United etter han kom til klubben i 1996. I alt står han bokført med 115 nettkjenninger.

Neste sesong kan det bli mer mål på nordmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag