Solskjær henter to nye spillere

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

- De er med på trening i dag, sier Cardiff-manageren.

27.01.14 15:18

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær fortalte på en pressekonferanse mandag ettermiddag, at både Manchester Uniteds Fábio da Silva og Stoke Citys Kenwyne Jones trener med Cardiff mandag.

Ifølge TV 2, sier Solskjær at overgangene mer eller mindre er klare.

- Fabio og Kenwyne er med på trening i dag. De gjør seg klare. Jeg traff dem akkurat nede. Det er mer eller mindre gjor, sier Solskjær, ifølge TV 2.

Nordmannen håper også å få til en avtale med Manchester United om Wilfried Zaha.

- Zaha er ikke sluttført, så vi kan ikke bekrefte det. Men vi håper å konkludere det i løpet av 24 timer slik at han er klar til helgen. Man vet aldri med ut og inn, men jeg tror det er alt, sier nordmannen.

Fem signeringer
Fabio og Jones blir Solskjærs fjerde og femte signeringer etter at han tok over som Cardiff-manager. Fra før av har nordmannen hentet Mats Møller Dæhli, Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem.

Solskjær medgir imidlertid at Fabio ikke vil bli spilleklar til tirsdagens oppgjør på Old Trafford.

- Fabio vil ikke spille i morgen. Det er ikke klarert før 12 i dag, så han er ikke klar, sier Cardiff-manageren.

Fabio og tvillingbroren Rafael signerte for Manchester United så langt tilbake som i 2007. Mens broren har etablert seg som en viktig del av Uniteds backfirer, har Fabio slitt med å få spilletid.

Det resulterte i at han foran fjorårssesongen ble sendt til Queens Park Rangers på lån.

Der gjorde han en grei figur, uten å imponere nevneverdig. Siden London-klubben rykket ned til The Championship, var det heller ikke aktuelt å forlenge låneavtalen med den brasilianske backen foran årets sesong.

Dermed var det duket for en retur til Manchester. Heller ikke denne sesongen har Fabio klart å markerer seg i den røde trøyen.

Nå får han sjansen til å overbevise Ole Gunnar Solskjær.

Sammenlignet med Drogba
Kenwyne Jones har også slitt med spilletid i Premier League denne sesongen. I tillegg har den storvokste spissen kommet på kant med Stoke-manager Mark Hughes.

Han skal blant annet ha signalisert at han ikke ønsket å spille seriekampen mot Liverpool tidligere denne måneden, via en sms.

Derfor er det nok ingen overraskelse at 29-åringen skifter beite.

Jones var en svært ettertraktet spiller i sine yngre dager. Han ble blant annet sammenlignet med Didier Drogba da han var i Sunderland, og en rekke storklubber fulgte nøye med på ham.

Dessverre har han aldri vært i nærheten av å være så god som mange antydet at han kunne bli.

Tirsdag klokken 20:45 spiller Solskjærs Cardiff mot Manchester United på Old Trafford. Cardiff ligger for øyeblikket helt sist i Premier League og har så langt ikke vunnet i serien med Solskjær som manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.