*Nettavisen* Sport.

Solskjær løper igjen

Ole Gunnar Solskjær satser på å starte med løpetrening igjen neste måned.

25.01.05 13:44

Nordmannen ble operert for en komplisert kneskade i Sverige i oktober, og har ikke drevet med løpetrening siden den gang.

I løpet av neste uke skal han besøke sin kirurg igjen for å få en vurdering av skaden som har satt ham ut av spill hele sesongen.

- Jeg skal besøke min kirurg igjen i februar, og venter på at de skal gi med klarsignal til å starte med løpetrening igjen, forklarer Ole Gunnar Solskjær ifølge BBC Sports.

Vil ikke ta noen risiko
Solskjær har mistet store deler av de to siste sesongene på grunn av skadeproblemer. Den norske Manchester United-stjernen vil derfor ikke ta noen risikoer med karrieren fremover.

- Jeg gjør alt det medisinske støtteapperatet forteller meg, fordi jeg vil ikke forhaste meg med comebacket. Jeg stoler på vurderingene til legene, sier han.

32-åringen savner å spille kamper i Premier League.

- Det er frustrende fordi jeg ønsker å spille fotball. Jeg har mistet de beste årene i min karriere, men du får ingenting godt ut av noe med en negativ innstilling, sier han.

Sykler og svømmer
Mens Solskjær venter på comebacket, driver han alternativ trening.

- Jeg trener hardt og går både turer, sykler og svømmer. Alt jeg kan gjøre for øyeblikket er å sette meg daglige mål og forsøke å oppnå dem, sier Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær har ikke spilt en kamp for Manchester United siden han kom inn som innbytter i fjorårets FA-cupfinale mot Millwall. Han har en kontrakt med Manchester United som går ut i 2006 - og fullfører han den vil nordmannen ha vært i Old Trafford-klubben i ti år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag