*Nettavisen* Sport.

Solskjær med klar advarsel til Manchester United-spillerne

INGEN NÅDE: Ole Gunnar Solskjær stiller tøffe krav til egne spillere.

INGEN NÅDE: Ole Gunnar Solskjær stiller tøffe krav til egne spillere. Foto: (Bildbyrån)

Ole Gunnar Solskjær er klar på hva konsekvensen blir dersom United-spillerne ikke leverer.

30.06.20 09:18

Manchester United er inne i en god periode og har så langt ikke tapt en kamp etter at fotballen startet opp igjen etter koronapausen.

Men for Solskjær er ikke bare en god periode godt nok.

Nå legger han press på United-spillerne, og da spesielt klubbens angripere.

For selv om både Marcus Rashford og Anthony Martial har scoret 19 mål hver denne sesongen, er Solskjær forberedt på at han kan måtte komme til å forsterke spissplassen i klubben dersom laget skal utfordre om titler i årene som kommer.

Nordmannen viser tilsynelatende ingen nåde og gjør det klart at han ikke er redd for å erstatte sine spillere dersom de ikke leverer.

- Man trenger konkurranse om plassene, sier Solskjær ifølge The Guardian.

Les også: Ekspertene spår. Dette blir sommerens villeste overganger (+)

Klikk på bildet for å forstørre. GODE NOK? Både Marcus Rashford og Anthony Martial har levert gode prestasjoner denne sesongen, men ingen skal føle seg trykke, skal vi tro Solskjær.

GODE NOK? Både Marcus Rashford og Anthony Martial har levert gode prestasjoner denne sesongen, men ingen skal føle seg trykke, skal vi tro Solskjær. Foto: Pa Wire (Pa Photos)

Solskjær advarer

Nordmannen mener spillerne ikke har noe i Manchester United å gjøre dersom de ikke venter seg en hard kamp for å komme på laget.

- Hvis du tror at du har en helt egen rett til å spille hver eneste kamp og at du tror at du gjør det så bra at vi ikke kommer til å se etter andre spillere som kan erstatte deg, så er du på helt feil sted, forklarer Solskjær.

Den tidligere United-spissen trekker frem sin egen tid som United-spiller som et eksempel.

- Jeg har selv vært her i mange år som spiss og i løpet av perioden kom Teddy Sheringham, Dwight Yorke, Ruud van Nistelrooy, Wayne Rooney. Vi må alltid se etter måter vi kan forbedre oss og hvis de ikke forbedrer seg så må vi kanskje se etter løsninger et annet sted fordi vi må bli bedre. Vi er for langt unna der vi skal være, slår Solskjær fast.

Les også: Pochettino vil tilbake til Tottenham

Møter Brighton

Manchester United ligger for øyeblikket på 6. plass i Premie Leauge, men henger fortsatt med i kampen om den viktige 4. plassen som gir en plass i neste sesongs Champions League.

Tirsdag kveld reiser Solskjær og hans lag til Sør-England for å møte Brighton borte i Premier League.

Oppgjøret starter klokken 21.15 og kan følges i Nettavisens livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag