Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær om påstått misnøye blant fansen: - Det er den lidenskapen vi vil se

Ole Gunnar Solskjær ble konfrontert med misnøye blant Manchester United-fansen på fredagens pressekonferanse.

Denne sommeren har flere av Manchester Uniteds argeste rivaler forsterket spillerstallen kraftig.

Gareth Bale og Sergio Reguilon er på vei inn i Tottenham, Liverpool henter Thiago Alcantara fra Bayern München, mens Chelsea har hentet inn en rekke superstjerner.

Manchester United-fansen har foreløpig måttet nøye seg med signeringen av Donny Van de Beek fra Ajax.

Les også: Wayne Rooney fryktet at Liverpool skulle kapre stjernespiller: - Da er det avgjort

- Vi jobber med saken

På fredagens pressekonferanse, før helgens møte med Crystal Palace, ble Ole Gunnar Solskjær konfrontert med fansens utålmodighet og misnøye i sosiale medier.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

Han ba klubbens supportere om å smøre seg med tålmodighet.

- Fansen vil alltid ha det best mulige United-laget å se på. Det er lidenskapen vi ønsker, og med den historien vi har, kan vi se 10-20 år tilbake og se store spillere. Siden Sir Alex dro, har vi hatt femteplass i snitt. I fjor ble vi nummer fire, og jeg tror mange så hvordan laget utvilklet seg, svarte Solskjær.

- Vi ønsker å utvikle oss og gå inn i sesongen med selvtillit. Vi ønsker alltid å gi gruppen en boost, så vi jobber med saken, sa Solskjær videre.

Ville ikke snakke om Sancho

Senere fikk nordmannen spørsmål om hvor sikker han er på å hente inn nye spillere før overgangsvinduet stenger 5. oktober, og han ble spesifikt spurt om Dortmund-spilleren Jadon Sancho.

- Vi har hentet inn Donny (Van de Beek). Jeg er strålende fornøyd med å få ham inn. Han er en eksjepsjonell, herlig gutt og en veldig god spiller som vil gi oss noe.

- Jeg kan ikke si noe om andre lags spillere, av respekt for dem. Jeg kan ikke spekulere. Vi forstår at for å nå enda lengre, må vi for det første utvikle det vi har og for det andre forsterke stallen. La oss bare vente og se om vi kan lykkes med å få noen inn. Jeg har vært i dialog med klubben selvfølgelig. Vi diskuterer hele siden, så la oss se, sa Solskjær.

Nordmannen trakk fra Bruno Fernandes, Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka som gode signeringer gjort under hans ledelse.

Lørdag spiller Manchester United sin første seriekamp for sesongen når Roy Hodgson og Crystal Palace er motstander på Old Trafford klokken 18.30.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger