Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær om potensielle overganger: – Ser etter muligheter til å forbedre oss

Ole Gunnar Solskjær utelukker ikke at Manchester United kan signere forsterkninger i sommerens overgangsvindu, men vet ikke om eller når det skjer.

Solskjær var skuffet etter Uniteds semifinaletap i europaligaen mot Sevilla og bekreftet på pressekonferansen etter kampen at klubben er på jakt etter nye spillere.

– Vi kommer til å kreve mer fra spillerne vi har, men fortsatt ser vi etter muligheter til å forbedre oss. Ligaen starter veldig kjapt, men overgangsmarkedet er åpent lenge, sa Solskjær.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Selv om den lange koronautsatte sesongen først ble avsluttet med tapet mot Sevilla søndag, er det ikke lang tid før Premier League setter i gang igjen. Allerede 12. september starter ligaen opp igjen, men overgangsvinduet varer helt til 5. oktober.

Om det kommer forsterkninger før sesongen begynner er ikke Solskjær sikker på.

– Jeg kan ikke si når eller om overganger blir gjort, men vi ser på det. Vi må være 100 prosent sikre når vi gjør overgangsavtaler.

Jadon Sancho har lenge vært ryktet til Manchester United, men lynvingen ser ut til å bli værende i Borussia Dortmund også kommende sesong.

Overgangsvinduet stenger 5. oktober og lokalavisen Manchester Evening News hevder at United forsøker å fremtvinge et gjennombrudd i forhandlingene med Dortmund.

- Det kommer til å bli en rar sommer. Vi har bare et par uker fra hverandre før vi starter opp igjen. Det kommer til å bli en mental utfordring. Selvfølgelig ønsker vi å presse på for å kreve mer av spillerne vi har, men vi ser etter å forsterke oss, sier Solskjær.

- Det handler ikke om en populær figur, men om kvalitet. Det må være den riktige spilleren, den riktige personligheten og en som passer inn i gruppen og gjør oss bedre. Kanskje vi ser på det i dag og se hvor vi kan forbedre det, avslutter nordmannen.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger