*Nettavisen* Sport.

Solskjær opereres i dag

Foto: Tor Richardsen/Scanpix

Ole Gunnar Solskjærs kneskade er ikke blitt bedre, og tirsdag skal United-spissen gjennomgå et inngrep i kneet. - Etter det vet vi mer om hvor alvorlig skaden er, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

23.09.03 09:40

Det er en såkalt atroskopi som Solskjær må gjennom tirsdag.

- Da går man inn i kneet for å ta en kikk på hva som er problemet. Først etterpå kan man si hva som må gjøres og hvor lenge han vil være ute av spill, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

EM-kamper

Det legen er sikker på, er at det ikke er snakk om noen korsbåndskade.

- Det har sett ut som han har et "blåmerke" i leddet som har gitt smerte og hevelse. Atroskopien i seg selv vil i alle fall sette ham ut av spill minst en uke, opplyser legen.

Resultatet av tirsdagens atroskopi får Andersen i løpet av de nærmeste dagene. Da vil det bli klart om Solskjær går glipp av landskampen mot Luxembourg 11. oktober - og enda viktigere: Eventuelle play-off-kamper i midten av november der det skal kjempes om en EM-plass.

Tre måneder?

I England spekuleres det i at kristiansunderen i verste fall kan miste tre måneder av sesongen. Solskjær pådro seg kneskaden mot Southampton i slutten av august og mistet også landskampen mot Portugal. Forrige tirsdag haltet han ut av Mesteligakampen mot Panathinaikos, og det førte til at han måtte stå over søndagens kamp mot Arsenal.

- Ole skal vurderes etter operasjonen for å finne ut hvor lenge han blir borte. Dette er noe vi har forsøkt å få i orden de siste ukene, men det er nå viktig at han gjennomgår denne operasjonen slik at vi kan konsentrere oss om resten av sesongen, står det på Manchester Uniteds offisielle hjemmesider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.