Solskjær sa nei til Molde

Foto: Neal Simpson (Pa Photos)

Molde var interessert, Røkke var interessert, men Ole Gunnar Solskjær (37) sa nei.

08.10.10 08:38

Etter at det ble kjent at Ole Gunnar Solskjær hadde kjøpt seg stort hus i vannkanten i Kristiansund startet spekulasjonene om Manchester United-legenden ville ta over trenerjobben i Molde, som er ledig etter sesongen.

Og Molde var svært interessert i å hente hjem sin tidligere spiss, og klubbens rike onkel Kjell Inge Røkke skulle være villig til å legge noen penger på bordet for å få det til.

Sa nei
Men det er foreløpig ikke aktuelt for Ole Gunnar Solskjær å flytte hjem på permanent basis. Det fikk Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen fått beskjed om på et møte på Aker Stadion torsdag.

- Jeg og Tarje har snakket sammen, og det klubben har på gang her høres veldig spennende ut, men det er uaktuelt for meg nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Solskjær jobber som reservelagstrener i Manchester United, og har et tett samarbeid med Alex Ferguson.

Sjefen med stor S
Og så lenge skotten blir i Manchester, blir Ole Gunnar der også.

- Jobben min der er avhengig av ham, for å si det slik. Hadde ikke han vært manager i United nå, så hadde ikke jeg vært der heller. Vi har et veldig godt forhold, og jeg trives veldig godt med å jobbe under ham. Jeg blir der så lenge Sjefen er der, det er det som er plana, sier Solskjær.

Solskjær sier imidlertid at det er svært aktuelt å trene Molde en gang i fremtiden.

- For å si det slik: Det er mye større sjanse for at det blir MFK en gang i framtida, enn at det blir noe annet, sier Solskjær til rbnett.no.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Ole Gunnar Solskjær

Mest lest på Sport

Annonsebilag