Solskjær satser til 2008

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær er ennå ikke 100 prosent frisk etter kneskaden, men ser likevel lyst på tilværelsen. - Jeg har lyst til å spille EM i 2008, sier han.

26.04.04 18:20

Ole Gunnar Solskjær er med på landslaget for første gang under Åge Hareide når Norge til onsdag spiller privatlandskamp mot Russland på Ullevaal.

Hareide har lyst til å bruke sin tidligere Molde-elev som en hengende spiss, men er usikker på om han får spille 90 minutter.

- Jeg må nesten snakke med Ole Gunnar selv om det, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

- Kneet er ikke 100 prosent ennå. Men formen er på rett vei. Jeg satser på å være 100 prosent fra starten av neste sesong, sier Solskjær, som lenge har gledet seg til å bli med på landslaget igjen.

Følger med
Oppturen Norge har fått med Åge Hareide som sjef, har han fulgt nøye med på.

- Jeg har stått på utsiden og sett på, og lest mye. Det ser veldig positivt ut. Det virker som han har fått en ny entusiasme inn i troppen, mener 31-åringen.

Han har ikke tenkt til å gi seg med landslagsfotball ennå.

- I EM i 2008 vil jeg være 35 år. Det er ikke for gammelt, smiler Solskjær.

Og landslagssjef Hareide setter stor pris på å ha med Solskjær så lenge som mulig.

- Det betyr veldig mye. Han er en god bidragsyter i miljøet. En spiller som har vært med på så mye, vil få respekt for det han har gjort. Og ikke minst fordi suksessen ikke har forandret ham - han er den samme som for ti år siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag