*Nettavisen* Sport.

Solskjær scoret to

Foto: KIM LUDBROOK/SCANPIX

Man skal ikke avskrive Ole Gunnar Solskjær kommende sesong. Lørdag nettet han to i Manchester Uniteds 4-0-seier over Orlando Pirates.

15.07.06 19:49

Den skadeforfulgte 33-åringen har vist tegn på å trappe ned karrieren, blant annet ved å gå inn i en rolle som ambassadør for klubben. Men lørdag viste han klare tegn på at han kan være aktuell for førstelagsspill også til høsten.

I en treningskamp mot sør-afrikanske Orlando Pirates banket nordmannen inn de to første målene i Uniteds 4-0-seier.

Det første målet kom etter at Solskjær klinte til på volley fra 10 meters hold, etter et innlegg fra Ryan Giggs.

- Det er viktig å få med meg hele sesongoppkjøringen nå, ettersom jeg har gått glipp av de to siste, sier Kristiansunderen til BBC.

- Det er fint å få et par mål, men det viktigste for meg er å få kamptrening og bli klar for 19. august, fortsetter han. 19. august sparkes Premier League igang.

Også manager Sir Alex Ferguson ser positivt på Solskjærs situasjon.

- Jeg er fornøyd med Ole, og tror 45 minutter var nok for ham på dette stadiet. Det er ikke noe poeng å presse ham, sier Fergusson.

Dette var Solskjærs første seniormål for United på nesten tre år. Uten lagets VM-spillere var det en reservepreget startoppstillingen Manchester United kunne skilte med. Ryan Giggs, Wes Brown og Paul Scholes stilte riktig nok til start.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag