Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær-Solbakken-duell pirret TV-titterne

TV 2 hadde nesten 600.000 seere på det meste under Manchester United – FC København-kampen mandag. Det endte med ekstraomganger og 1-0-seier til United.

Snittet for sendingen var 448.000 seere i oppgjøret der Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken møttes i en trenerduell i europaligaen.

Les også: Det United drev med fikk eksperten til å reagere: - Ganske sensasjonelt

Det ga en andel på 55,9 prosent i aldersgruppen 20-49 år. Vel en halv million seere fulgte oppgjøret da ekstraomgangene ble avsluttet nær 23.30.

– Dette er sterke tall og en stor inspirasjon inn mot en hektisk periode der avgjørelsen i europaligaen og Champions League faller, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Les også: Stolt Solbakken: - Blandede følelser at sesongen er over

– Nå kommer de altavgjørende storkampene på løpende bånd. Vi ser fram til en krevende, men morsom periode med spennende kamper kveld etter kveld. Dette blir stas.

Det var Solbakkens menn som virket mest tent fra start og det danske laget skapte flere gode sjanser de første 20 minuttene i Köln. United på sin side virket litt ukonsentrerte og slurvet uvanlig mye da de hadde ballen i laget.

I forlengelsen ble Martial tungen på vektskålen. United-spilleren dro seg igjennom og avsluttet rundt fem minutter ut i første ekstraomgang, men FCK-keeper Johnsson leverte en ny, sterk redning. United vant imidlertid returen og ballen ble lempet inn igjen mot Martial, som ble lagt i bakken av Andreas Bjelland. Dommerken dømte straffe.

Fra krittet var Bruno Fernandes sikker og United var foran.

I andre omgang yppet København seg ved et par anledninger, men United holdt stand og sikret seg dermed en plass i semifinalen av Europa League.

(©NTB)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger