*Nettavisen* Sport.

Solskjær vil bli topptrener

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Ole Gunnar Solskjær (30) er verdensstjerne på banen. Når karrieren er over, vil han også bli en stjerne på trenerbenken.

07.01.04 13:28

Solskjær er allerede godt i gang med å planlegge tiden etter at karrieren på banen er over. Målsettingen er klar: Han vil bli trener.

- Solskjær vil nok prøve seg som trener når karrieren er over. Han har tenkt på å ta en ordentlig trenerutdannelse, og var på gang til å begynne med dette tidligere i høst da han ble skadet, sier Solskjærs personlige manager, Jim Solbakken, til TV 2 Nettavisen.

- Trenger ikke å begynne i Norge
TV 2 Nettavisen har ikke fått kommentarer fra Solskjær selv om trenerutdannelsen, men hans personlige manager har stor tro på at Solskjær vil lykkes som trener.

- Han er en intelligent og oppegående kar, og har en kompetanse som svært få andre har, sier Solbakken.

- Vil han starte som trener i Norge?

- Det er umulig å spå om fremtiden, men hvis det egentlig er sånn at man må hjem for å starte opp som trener, så tror jeg vel ikke at Ole Gunnar Solskjær må akkurat det for å bli trener, sier Solbakken.

- Men den dagen han slutter som spiller på landslaget, håper vi at landslaget vil ha med Ole Gunnar videre i trenerteamet. Ole Gunnar står for alt det NFF står for, og vil gjerne det, legger han til.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Tror du Solskjær kan bli en bra topptrener?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat
Har ikke tid nå

Solskjær vil ta opp igjen trenertråden så fort han er tilbake for fullt for Manchester United igjen.

- Men dette med en trenerkarriere er ikke viktig akkurat nå. Nå gjelder det for Ole Gunnar å bli frisk. Han har ikke fritid for tiden, men jobber hundre prosent for å komme tilbake etter skaden. En halv prosent pluss eller minus i det han gjør, kan være forskjell på å spille og å sitte på benken for Manchester United. Dette er kanskje den viktigste perioden i karrieren hans, sier Solbakken videre.

Går alt som Manchester United håper, returnerer Solskjær for Manchester United i en reservelagskamp mot Birmingham neste uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag