*Nettavisen* Sport.

Solskjærs United og byrivalen donerer millionbeløp

GÅR SAMMEN: Manchester United og Manchester City slår seg sammen for å donere penger i en vanskelig tid for mange. Her står United-manager Ole Gunnar Solskjær sammen med City-manager Pep Guardiola.

GÅR SAMMEN: Manchester United og Manchester City slår seg sammen for å donere penger i en vanskelig tid for mange. Her står United-manager Ole Gunnar Solskjær sammen med City-manager Pep Guardiola. Foto: (AP/NTB scanpix)

Manchester United og Manchester City donerer til sammen over en million kroner til The Trussel Trust. En veldedighet som sørger for mat til de som trenger det.

21.03.20 12:39

– Vi er stolte av rollen våre supportere har med å hjelpe lokale matstasjoner og gjenkjenner den økte belastningen som vil bli lagt på disse som et resultat av koronaviruset, sier Manchester-klubbene i en felles uttalelse.

Les også: Premier League-klubbene vil fullføre sesongen for enhver pris: Nå kommer Gary Neville med et svært uvanlig forslag

Med emneknaggen #ACityUnited forenes byrivalene om å støtte matstasjonene som drives av The Trussel Trust, med 100.000 pund til sammen. Det tilsvarer en sum på vel 1,3 millioner kroner.

Les også: Dejan Lovren langer ut mot folk som ikke tar koronaviruset alvorlig

– På vegne av matstasjonene i vårt nettverk i Manchester takker vi dere inderlig mye, sier driftsleder i Trussel Trust, Rachel Macklin.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag