Søndag morgen offentliggjorde Manchester United at Ole Gunnar Solskjær er ferdig som manager, etter noen uker med svake resultater.

- Du vet hva denne klubben betyr for meg og hva jeg ønsket å oppnå her. For klubben, for fansen, for spillerne og for staben. Jeg ville at vi skulle ta neste skritt for å kjempe om ligatittelen og vinne trofeer, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Se klipp fra det eksklusive intervjuet over.

LES OGSÅ: TV 2-ekspert tar Solskjær i forsvar: - Det er spillerne som burde være flaue

Vil ikke intervjues

Nordmannen forteller at han ikke er interessert i å gjøre noen intervjuer om tiden i Manchester United.

- Jeg vil ikke svare på alt, for det kommer til å være journalister som spør meg om intervjuer, men nei, jeg kommer ikke til å gjøre noen intervjuer.

Solskjær begrunner dette med at han alltid har gitt alt for klubben, og at han ønsker å gå videre med hevet hode.

- Denne klubben betyr alt for meg og sammen er vi en match, ​​men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene vi trengte, og nå var det på tide for meg å tre til side.

LES OGSÅ: Kommer med nye opplysninger om Solskjær: - Han avviste spillernes bekymringer

Fikk nesten tre år

I desember 2018 overtok Solskjær etter Jose Mourinho, og klarte umiddelbart å få gode resultater. Nordmannen vant de åtte første kampene som manager.

- Jeg er veldig, veldig stolt. Det en av de tingene man drømmer om i livet. Når man har vært spiller og reservelagstrener, så er den neste jobben og den eneste drømmen å styre klubben, og det har jeg gjort nå, sier Solskjær på spørsmål om han er stolt over jobben han har hatt.

Solskjær forteller at han har fått støtte av styret på overgangsmarkedet, og at han håper arvtageren har suksess i jobben.

- Jeg tror det er potensial i denne klubben. Vi elsker alle klubben, og vi ønsker alle å se fortsettelsen.

LES OGSÅ: Bildene av United-stjernen skaper overskrifter: - Lagkamerat måtte dra ham av banen

Familietid

Etter noen uker som trolig har vært en slitsom tid for Solskjær, der han har vært under hard press, er ikke nordmannen i tvil om hva han skal bruke tiden på de neste dagene.

- Jeg skal tilbringe litt tid med familien min. Det har nok vært den vanskeligste delen, gjennom pandemien, med Norge som har vært åpent men det har vært stengt her. Familien min flyttet tilbake til Norge, og den yngste, han elsker seg der, så vi har levd fra hverandre.

Men Solskjær skal ikke slutte å følge med på klubben i hans hjerte. Han forteller at han vil følge med på hver kamp, og håper han har lagt grunnlaget for videre suksess.

- På et tidspunkt vil jeg sannsynligvis være tilbake i bransjen, avslører nordmannen.