Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær avviser Bolton

Selv om Bolton Wanderers skal ha nordmannen som førstevalg.

I forrige uke fikk Owen Coyle sparken fra jobben som manager i Bolton Wanderers. Fredag skrev Daily Telegraph at styreformann Phil Gartside hadde Ole Gunnar Solskjærs navn øverst på listen over aktuelle kandidater til den ledige jobben.

Det navnet kan han nå stryke.

- Spekulasjoner vil det alltid være når noen skal ha ny manager i England. Det er sikkert 20 navn som har blitt nevnt i Bolton nå, og det er naturlig at mitt er blant dem. Men dette er ikke aktuelt for meg, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Solskjær var tidligere i år i samtaler med Aston Villa, men endte med å bli værende i managerjobben i Molde. Også Blackburn skal ha diskuterte Solskjær i forbindelse med managerjobben.

Mini Jakobsen har uttalt at Solskjær burde si ja til Bolton hvis tilbudet kommer, men i intervjuet med Romsdals Budstikke fleiper Solskjær dette bort ved å påpeke at Mini er Rosenborg-patriot og at dette er årsaken til at han mener at Solskjær bør forlate Molde.

Solskjær droppet en planlagt deltakelse på et fotballseminar i London torsdag, men dette skyldes ifølge den tidligere Manchester United-spilleren kun sykdom, ikke noe annet.

Kommentarer til denne saken