Manchester United-manageren møtte pressen i forkant av torsdagens returoppgjør i Europa League mot Roma. Der bekreftet nordmannen at han har snakket med klubbens amerikanske eiere etter de kaotiske demonstrasjonene som sørget for at søndagens storkamp mot Liverpool ble avlyst.

- Jeg har kommunisert med eieren. Jeg har fått en personlig unnskyldning. Jeg vet at de har kommunisert med andre enn meg. Jeg har et godt forhold. De lytter til supporterne. De lytter til meg. Jeg er sikker på at det vil ble bedre kommunikasjon, sier Solskjær på onsdagens pressekonferanse.

Les også: United-eieren ble stoppet på gata av TV-team. Reaksjonen kan være bensin på bålet for sinte fans

Manchester United-manageren sier også at klubben må bli bedre til å kommunisere. Han er også tydelig på at søndag var en vanskelig dag for klubben.

- Vi ønsket å slå Liverpool for fansen. Vi må høre på fansens stemme. Det er alles rett til å protestere, men det må foregå på en sivilisert måte. Når en politibetjent blir skadet, så er det et steg for langt, fortsetter han.

Glazer ble konfrontert på gaten

Den omstridte Manchester United-eieren Avram Glazer fikk muligheten til å si unnskyld tirsdag da Sky Sports møtte den omstridte eieren i Florida. Forretningsmannen ble spurt om hva han hadde å si til klubbens fans.

Glazer-familien, som har eid United siden 2005, er hovedgrunnen til at Manchester United-fansen har gjennomført massive demonstrasjoner den siste tiden.

Sky Sports' USA-korrespondent Sally Lockwood konfronterte Glazer. Hun spurte balnt annet om at «Dette er en mulighet til å komme med en unnskyldning - kanskje?».

Glazer ble videre spurt om det nå var på tide at han og familien solgte seg ut av Premier League-klubben, siden klubbens fans kun er «kunder for dem».

I kjent stil nektet imidlertid Glazer å svare på spørsmålene til reporteren. Han skal ha gått inn for å handle noen varer og så kjørt bort, uten å si noe som helst.

Les også: United nektet for at det hadde skjedd: Ny video kan ha avslørt klubbens løgn

Store protester

Glazer-familien, som har eid United siden 2005, er hovedgrunnen til at Manchester United-fansen har gjennomført massive demonstrasjoner den siste tiden.

Protestene toppet seg søndag i forkant av storkampen mellom Manchester United og Liverpool, noe som førte til at oppgjøret til slutt ble utsatt på ubestemt tid.

Dette skjedde i kjølvannet av at United og fem andre Premier League-klubber annonserte at de ville bli en del av Super League, en eliteliga som kort tid senere ble skrotet, nettopp på grunn av massive protester fra fans, spillere og trenere.

Søndag ettermiddag tok over 200 supportere seg inn på Old Trafford hvor de demonstrerte ute på gressmatten mot klubbens amerikanske eiere.

Supporterne skal etter hvert ha blitt geleidet ut av stadion, før en ny gruppe med fans tok seg inn på banen. Også denne gruppen med supportere skal ha blitt ledsaget ut av arenaen. Protestene fortsatte utenfor Old Trafford, men politiet rykket etter hvert inn og fikk flyttet folkemengden bort fra stadion.

Demonstrasjonene pågikk i mange timer søndag og like over klokken 17.00 gikk politiet til aksjon for å bryte opp folkemengden utenfor stadion.

Det resulterte i en amper stemning mellom enkelte supportere og politi.