Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince har vært en åpen Solskjær-kritiker helt siden nordmannen ble ansatt for snart tre år siden.

Nå svinger 53-åringen pisken i retning nordmannen igjen, etter den siste tidens oppstyr rundt Donny van de Beek og hans frustrasjon med manglende spilletid i United.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

- Som manager har du to valg

Nederlenderen har kun fått fem minutters spilletid i Premier League denne sesongen, og da han ble sittende på benken i Champions League-møtet med Villarreal nylig, viste han tydelig sin misnøye med Solskjærs avgjørelse.

Ince mener noe har gått galt på veien mellom storkjøpet og Ole Gunnar Solskjær.

- Hvis jeg er en toppspiller fra Ajax og kommer til en ny klubb, er det første jeg vil si: «kommer jeg til å spille? Hvor ser du for deg at jeg passer inn i laget og systemet?», sier Ince på Kelly and Wright Show, med blant andre Ian Wright.

- Som manager har du to valg - du kan enten fortelle sannheten eller ikke fortelle sannheten. Ut fra det jeg har sett det siste halvannet året, har han ikke fortalt Donny sannheten. Han har ikke fått spilletid. Han har 35 millioner pund sittende på benken, sier Ince videre.

- Lyver åpenlyst

Den tidligere midtbanekrigeren mener det er helt tydelig at Solskjær ikke har troen på van de Beek, basert på den manglende tilliten, selv i dårlige perioder.

- Jeg hadde godtatt å være på benken hvis laget vinner og spiller bra, men du kan ikke fortelle meg at Fred og McTominay spiller bra uke ut og uke inn. Det gjør de ikke, og det gjør ikke Pogba heller, sier Ince.

- Likevel bruker han dem hele tiden. Hadde jeg sittet og sett på det, hadde jeg blitt rasende. Han har oppført seg profesjonelt og gjort alt etter boka. Ole har kommet ut og sagt at han er i planene hans. Det er opplagt at han åpenlyst lyver. Han må flytte på seg i januar, for å få det beste ut av karrieren sin, mener Ince.

Etter landslagspausen skal Solskjær og hans menn inn i en vanskelig periode, med Leicester, Liverpool, Tottenham og Manchester City som motstandere i de neste fire kampene i ligaen.

Før landslagspausen tok laget kun ett poeng på de to hjemmekampene mot Aston Villa og Everton, og presset øker dermed på manager Ole Gunnar Solskjær.