Den norske fotballprofilen ser fortsatt ut til å ha beina godt plantet på jorden til tross for at han har sikret seg managerjobben i en av verdens største fotballklubber.

Solskjær tjener, ifølge engelsk presse, nærmere 80 millioner kroner i året i Manchester United, men holder fortsatt en lav profil.

Tidligere i år har han hatt til vane å ankomme Uniteds treningsfelt i en Volvo XC40 som i Norge har en startpris på cirka 450.000 kroner.

Fredag formiddag dukket imidlertid Solskjær opp på treningsfeltet ved Carrington i en litt mer eksklusiv Mercedes GLC Coupe, men med en startpris på cirka 765.000 i Norge, er det vanskelig å anklage nordmannen for å ha tatt av.

Pogba har Rolls-Royce til 4,5 millioner

Spillerne til Solskjær i Manchester United har derimot valgt å gå for litt mindre anonyme varianter når de har gått til innkjøp av kjøretøy.

Den franske midtbanestjernen Paul Pogba eier blant annet en Rolls-Royce Wraith som koster over 4,5 millioner kroner i Norge.

Bentley virker også å være et populært bilmerke blant United-profilene. Flere av spillerne har denne sesongen blitt sett kjørende i Bentley Bentayga. Disse bilene er utvilsomt rimeligere på balløya, men i Norge må man ut med nærmere 4 millioner kroner for en slik bil.

Se bilene til flere av United-profilene i videoen øverst i artikkelen!

Viktig periode venter

Solskjær og Manchester United-spillerne nærmer seg slutten av sesongen, men går nå inn i en svært viktig periode.

De rødkledde fra Manchester kjemper for øyeblikket om en plass blant de fire beste i Premier League, men møter hard konkurranse fra Tottenham, Chelsea og Arsenal.

Samtidig er Solskjærs lag fortsatt med i Champions League, men skaffet seg et dårlig utgangspunkt da de tapte den første kvartfinalekampen mot Barcelona 0-1 på Old Trafford.

Lørdag får Manchester United besøk av West Ham hjemme, før det er klart for returoppgjøret mot Barcelona på Camp Nou førstkommende tirsdag.