Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær: - Glad for Italia i september

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær mener det er perfekt å møte Italia tidlig i september.

(NORGE-RUSSLAND 3-2): Ole Gunnar Solskjær var tilbake på landslaget etter kneskaden. Han har naturlig nok hatt lite kamptrening i vinter, og vil benytte tida over sommeren til skikkelig trening. Derfor passer det godt å møte Italia i den første kampen i VM-kvalifiseringen.

- Da er vi godt i gang med sesongen i England, samtidig som de har vært igjennom et tøft EM-sluttspill. Vi skal være fornøyd med at vi får møte Italia først, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Bestemt
Han nøyde seg med én omgang mot Russland, etter det lange skadeavbrekket. Det hadde Åge Hareide bestemt på forhånd.

- Jeg hadde nok klart å spille mer – og jeg har jo spilt 90 minutter med Manchester United. Men nå ble det bestemt at jeg bare skulle spille en omgang, og da ble det sånn.

Positivt
Og Solskjær så ut til å trives i rollen som hengende spiss. Han var meget god og viktig i det store mellomrommet mellom russernes midtbane og forsvar.

- Jeg synes det var gøy. Vi viser veldig mye positivt framover på banen. Med litt mer presisjon så hadde vi skapt enda mer. Det var et godt steg framover, og vi har flyt for tida.

- Headinga til Rushfeldt går stolpe inn på et psykologisk viktig tidspunkt to minutter før pause. Den kunne likegodt gått stolpe ut, understreker Ole Gunanr Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Litt skuffet
Han var litt skuffet over at det ikke kom flere enn i underkant av 11.500 tilskuere på kampen.

- Vi er på hjemmebane og skal underholde. Og jeg håper at flere kommer neste gang for å se på oss. Det er klart at vi har ikke Henry, Owen og Van Nistelrooy som trekkplastre på laget. Det er Solskjær og Andresen som spiller, og altså ikke så store trekkplastre.

Selvtillit
- Men jeg synes vi har veldig fine tendenser i spillet. Og det er veldig god trening i å spille mot et så godt lag som vi gjorde i dag. Det inngir selvtillitt.

- Men jeg er også litt bekymra over prestasjonene mot slutten av kampen. Vi skal ikke slippe til sånne sjanser mot slutten av kampen, understreker Manchester United-spissen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen