Ole Gunnar Solskjær har tatt Manchester United med storm etter at han kom inn som manager i klubben og nordmannen har fortsatt til gode å tape en kamp. Nå ser han også ut til å skaffe seg venner hos rivalen.

Solskjær og hans høyre hånd, Mike Phelan, var nemlig til stede på et stjernespekket arrangement i regi av Manchester City-kaptein Vincent Kompany mandag - for å samle inn penger til hjemløse i Manchester.

- Absolutt klasse

Og selv om United og City er naborivaler på fotballbanen i Premier League, la nordmannen det rivaleriet til side akkurat denne kvelden.

- I kveld handler det ikke om rødt og blått, det handler om Manchester, sa den norske Manchester United-sjefen ifølge The Mirror.

- Dette handler om å samle inn penger til folk som har det tøft, sa han.

Vincent Kompany skal ha satt stor pris på Solskjærs uttalelse.

- Det er absolutt klasse, sa Kompany ifølge Manchester Evening News.

- Alle vet at disse to lagene er store rivaler. Det sier mye om byen at to så store klubber kan komme sammen om felles interesser for framtiden. Jeg tror det er helt nødvendig for denne byen, sa Kompany videre.

I tillegg til Solskjær og Phelan, var også profiler som Josep Guardiola, Gary Lineker og Noel Gallagher til stede på veldedighetsmiddagen.

- Jeg har vært her i Manchester noen måneder nå, og bodd sentralt i byen. Jeg har sett mange mennesker som sover utendørs og det er noe vi alle kan hjelpe til med, sier Solskjær videre om situasjonen i byen.

Knallstart

Solskjær tok over som manager i United i desember, etter at José Mourinho mistet jobben og han har så langt gjort stor suksess.

45-åringen har ledet United i ti kamper siden han overtok som manager og står med ni seirer og én uavgjort på disse ti kampene.

United har blant annet slått Tottenham borte i Premier League og Arsenal borte i FA-cupen under Solskjærs ledelsen, noe som har fått mange til å ta til orde for at nordmannen bør få United-jobben permanent.

Han er i utgangspunktet ansatt midlertidig ut sesongen, men fortsetter den gode rekken kan det bli vanskelig for ledelsen å overse ham.

United har imidlertid et vanskelig program i tiden framover og møter klubber som PSG, Chelsea, Liverpool og Manchester City den kommende tiden. Neste kamp for klubben er borte mot Fulham 9. februar.