Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær og Larsson på topp

Ole Gunnar Solskjær blir spissmakkeren når Henrik Larsson til helgen debuterer for Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær (33) har spilt godt for Manchester United denne sesongen, og bidro sterkt til at klubben i løpet av det tøffe juleprogrammet tok ti av tolv mulige poeng. Nordmannen scoret mot både Aston Villa og Wigan.

Likevel fikk Solskjær hvile på mandag. Han var ikke med til Newcastle da Manchester United spilte 2-2 der. Sir Alex Ferguson var faktisk uten spissalternativ på innbytterbenken, ettersom Solskjær ble hjemme og Louis Saha er skadet.

Men i neste kamp, mot Aston Villa i FA-cupen, er Solskjær tilbake på banen.

Skaden til Louis Saha har bidratt til at Ferguson allerede nå har bestemt seg for at 33-åringen skal spille på topp sammen med den 35 år gamle leiesoldaten Henrik Larsson i søndages cupkamp.

- Jeg tok ikke med Ole til Newcastle fordi han har spilt to kamper på fire dager, og jeg mente at det var bedre at han hvilte seg klar til søndagens kamp. Han skal spille sammen med Larsson, sier Ferguson ifølge Manchester Evening News.

Larsson gir Ferguson et kjærkomment alternativ til Solskjær, Saha og Wayne Rooney på topp. Mange eksperter mente at stallen til Manchester United var for tynn før sesongstart, men resultatene så langt tyder på at det ikke har vært noe problem.

United topper Premier League med sine 54 poeng, og har sju poengs margin til hovedutfordrer Chelsea.