Manchester United har levert en god sesong, men Solskjær og laget også fått kritikk for ikke å være på fra start i flere kamper og havnet under mot antatt svakere motstand.

United har imidlertid kjempet seg tilbake til seier i imponerende ni av 14 kamper de har ligget under. Én av dem har endt uavgjort og fire har endt med tap.

Det betyr 28 poeng så langt i kamper laget har ligget under i Premier League denne sesongen, og Newcastles rekord på 34 poeng fra 2001-2002 er dermed innenfor rekkevidde.

- Det er en grunn til dette

Ole Gunnar Solskjær tror det er naturlige åraker til at United har vært «slow starters» denne sesongen.

- Noen ganger har vi fått kritikk for å starte treigt og at vi har blitt tvunget til å komme tilbake fra 0-1, men til tider er det en grunn bak statistikken. Fordi vi har spilt på torsdag kveld (Europa League). Forhåpentligvis flyr vi ut av startblokkene søndag, men det funker ikke alltid slik, sier Solskjær til Sky Sports.

Nordmannen var under hardt press etter tap mot Istanbul Basaksehir i Champions League tidligere i år:

På spørsmål om hva han kan gjøre for å endre mønsteret, sier Solskjær følgende:

- Vi kan opplagt rotere spillere og få inn friske bein, men vi må se på hver enkelt lille detalj som kan forbedre prestasjonene.

- Er det en mental greie og mintilnærming og lagsamtalene vi har? Er det en taktisk greie og måten vi tilnærer oss kamper? Er det fysisk, noe som er veldig viktig? Mellom kamper må man restituere, du må se på søvnen og hver detalj, sier Solskjær.

Stjerner fikk hvile

Han legger ikke skjul på at klubben har alle forutsetninger til å lykkes.

- Selvfølgelig er man i Manchester United velsignet med fasilitetene og mulighetene spillerne og støtteapparatet rundt dem har, sier Solskjær.

Søndag får de røde djevlene en ny mulighet til å ta tak i kampen fra start når Burnley kommer på besøk til Old Trafford. Kampstart er 17.00.

Manchester United tok seg torsdag videre til semifinale i Europa League med seier mot spanske Granada. I den kampen tok Solskjær blant andre Paul Pogba, Edinson Cavani og Bruno Fernandes av banen for å spare stjernenes krefter.