Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær raste. Nå har han fått bekreftet de dårlige nyhetene

Dårlige nyheter for Manchester United.

Venstreback Luke Shaw måtte lørdag gå av banen med skade i Premier League-oppgjøret mot Everton.

Legene har sett nærmere på Shaws skade på baksiden av låret og konkludert med at backen blir værende på sidelinjen i flere uker.

Les også: Denne skal avsløre juksemakerne. Kan også komme på norske treningssentre

En måned

The Athletic meldte først at engelskmannen trolig vil være ute i nærmere seks uker., men Manchester United skriver selv på deres hjemmeside at det skal være snakk om et skadeavbrekk på en måned.

Det er nedslående nyheter for United og manager Ole Gunnar Solskjær som har gitt venstrebacken mye spilletid denne høsten.

Med Shaw ute kommer trolig nyinnkjøpte Alex Telles inn som erstatter i laget. Telles har selv vært ute i de siste kampene som følge av koronasmitte.

Les også: Brann-profil har fått skriftlig advarsel

Solskjær forbannet

Nyheten om Shaws skade kommer etter at Solskjær lørdag raste som følge av Manchester Uniteds tøffe kampprogram.

Nordmannen mener at kampoppsettet er skamløst.

- Det ble lagt opp til at vi skulle mislykkes. Jeg vil snakke med deg om kamptidspunktet. De satt oss opp til å feile. Vi fikk Luke Shaw skadet i dag fordi vi har vært i Tyrkia og har spilt masse kamper allerede. Vi var i Tyrkia onsdag kveld og kommer og spiller lørdag ved lunsjtider, raste Solskjær i intervjuet med BT Sport etter oppgjøret mot Everton.

– Hvordan kan de sette oss opp på tidligkamp lørdag etter en kamp i Tyrkia onsdag kveld? Liverpool og Manchester City spiller mot hverandre, greit nok, de spilte tirsdag og så spiller de søndag. Hvem er ansvarlige? Vi har fått nok av det. Spillerne denne sesongen, i denne tiden, en pandemi, de blir fysisk og psykisk utslitt. La oss spille på en søndag, det er landslagspause etter dette. Det er en vits, sa en tydelig gretten Solskjær etter kampen som United vant 3-1.

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?