Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær ser frem til comeback

Ole Gunnar Solskjær ser fram til neste ukes reservelagskamp for Manchester United - og til å spille med dommer og linjemenn igjen.

Torsdagens kamp mot Aston Villas reserver blir kristiansunderens første siden midten av september, da han skadet kneet og ble operert.

- Det er to vidt forskjellige ting å trene kontra det å spille kamper, så jeg ser fram til å spille med dommere og linjemenn igjen, skriver Solskjær på sin hjemmeside hos Solution, og legger til at standarden på dømmingen under trening ikke er den beste.

Manager i United, Alex Ferguson, har tidligere varslet comeback for Solskjær uten at det er blitt noe av. Men nå bekrefter altså Solskjær selv at torsdag er den store dagen, hvis alt går som planlagt.

- Etter planen skal jeg spille en omgang mot Aston Villas reservelag torsdag, forteller Solskjær.

Da angriperen skulle gjøre comeback i en kamp mot Birminghams reservelag i midten av januar, ombestemte Uniteds støtteapparat seg. Apparatet rundt og Alex Ferguson mente Solskjær trengte en ukes ferie etter den tøffe opptreningen.

Trent i to uker

Denne uken har nordmannen trent for fullt med førstelaget, og Alex Ferguson uttalte torsdag at opptreningen går veldig bra. Det samme sier Solskjær.

- Etter å ha vært på ferie en uke, har jeg nå trent bra i to uker igjen. Det viktigste for meg nå er å få berøringer med ball igjen, og deretter spille meg i form, skrev Solskjær på sin hjemmeside fredag.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere