I forrige seriekamp mot West Ham var stjernespilleren Cristiano Ronaldo tydelig oppgitt over hoveddommer Martin Atkinson da han ble vinket opp etter to tvilsomme straffesituasjoner.

Også i onsdagens cup-exit mot samme motstander fikk ikke Solskjær og United straffe da Jesse Lingard ble dratt ned av Mark Noble innenfor sekstenmeteren.

- Vi må bare håpe at vi får det vi fortjener, vi skulle hatt tre straffespark i de to siste kampene, sier Solskjær før han kommer med et stikk:

- Det var en bestemt manager som bekymret seg for at vi fikk straffespark i fjor, etter at avgjørelsene var forskjellige. Jeg har sett stor forskjell siden den gang. Overlat det til dommerne og la de ta de riktige avgjørelsene, veldig snart.

Etter alle solemerket var det Liverpool-trener Jurgen Klopp han mente. Klopp var tydelig frustrert over antall straffespark Manchester United fikk forrige sesong.

LES OGSÅ: Tidligere England-kaptein oppgitt over United-signering

Cavani tilbake

I lørdagens kamp mot Aston Villa vil fjorårets suksessangriper Edison Cavani være tilbake i troppen. Han har slitt med skader så langt i sesongen, og står kun med ett innhopp borte mot Wolverhampton i slutten av august.

- Han er i troppen i morgen, han har trent og nå føler han seg klar til å bidra. Han har jobbet veldig hardt og flittig, og forhåpentligvis får han innflytelse slik han gjorde forrige sesong.

Den norske manageren gleder seg til å se Cavani i aksjon med Cristiano Ronaldo denne sesongen.

- Jeg er sikker på at det blir et godt partnerskap. Vi ser lag som faller dypt mot oss, og ikke gir mye plass i bakrom. Da har vi to gutter man vil like å se i i det scenariet, jeg tror de to jobber godt sammen.

Holder sjelden nullen

David De Gea har virkelig løftet seg sammenlignet med forrige sesong. Solskjær mener han har blitt den beste versjonen av seg selv.

- Han ringte meg i sommer for å komme tilbake tidligere enn han skulle. I fjor var utfordrende for De Gea, som ikke spilte så mye som han ønsket. Han har virkelig jobbet hardt og er bedre både mentalt og fysisk.

Manchester United har bare holdt nullen én gang på de siste femten kampene. Det virket ikke til at Solskjær bekymret seg mye over den statistikken.

- Jeg vil heller score fire eller fem eller to og slippe inn ett mål enn å vinne 1-0.

Merker Ronaldo-effekten

Siden comebacket i Manchester United har Cristiano Ronaldo virkelig levert varene. På to kamper i Premier League har portugiseren scoret tre mål. Han nettet også i Champions League-tapet mot Young Boys, noe som gjør at han har scoret i hver eneste kamp for United så langt denne sesongen.

- Vi visste at han kom til å ha stor innvirkning både på og utenfor banen. Cristiano er fremdeles utrolig profesjonell.

Likevel påpeker Solskjær at den 36 år gamle portugiseren ikke vil spille hver eneste kamp.

- Han har vært helt topp, sier Solskjær og ramser opp arbeidsfrekvens, holdninger inn mot kamper og kommunikasjon.

- Cristiano vet at han ikke kommer til å spille hver kamp, men det er en god prat å ta med meg om han ikke er klar, avslutter Solskjær.