Den siste tiden har ryktene om at Paul Pogba er på vei til Real Madrid eskalert. På fredagens pressekonferanse i forbindelse med Manchester Uniteds kamp mot West Ham, tok Ole Gunnar Solskjær et oppgjør med ryktene. Han hinter om at det hele kan være iscenesatt av den spanske storklubben eller Pogbas agent, Mino Raiola.

- Det kan være en kampanje, du vet aldri hva det er, men i mine samtaler med Paul er han alltid positiv, sier nordmannen.

Slår tilbake

Kilder tett på klubben skal nylig ha uttalt til Daily Mail at «man kan se forskjellen på Pogba siden Real Madrid-ryktene startet». De samme kildene hevder at franskmannen ikke er like påskrudd som han var i starten av Solskjærs managertid i Manchester United.

Disse påstandene slår 46-åringen hardt tilbake mot.

- Jeg ser ingen forskjell når jeg snakker med han. Han er fokusert på å levere og er en stolt spiller som alltid yter sitt beste, forklarer Solskjær.

Manageren legger også til at i kampen mot Barcelona, onsdag, løp Pogba mer enn han noen gang har gjort som Manchester United-spiller.

Viktig uke

Den kommende uken blir svært viktig for Manchester United.

Solskjær og hans menn møter West Ham til dyst lørdag kveld. Kampen er viktig for å sikre seg en topp fire-plassering som vil gi plass i neste års Champions League.

På tirsdag venter returoppgjøret i Champions League mot Barcelona på Camp Nou. Solskjærs menn har et vanskelig utgangspunkt etter å ha tapt 1-0 i den første kvartfinalen.