Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær snakker ut om skuffelsen: - Våknet med en forferdelig følelse

Nå er Ole Gunnar Solskjær fast bestemt på å lede Manchester United til klubbens første tittel siden 2017.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sparker i gang sin Premier League-sesong når Leeds er motstander på Old Trafford lørdag.

Etter at Jadon Sancho og Raphael Varane har blitt hentet inn fra henholdsvis Borussia Dortmund og Real Madrid i løpet av sommeren, er det gryende optimisme rundt klubben.

Solskjær blir imidlertid stadig minnet på at forrige sesong endte troféløs og med tap i Europa League-finalen mot Villarreal.

- Våknet med en forferdelig følelse

I et ferskt intervju med Sky Sports foran seriestart snakker nordmannen ut om skuffelsen.

- Det er en kamp vi burde ha vunnet. Det var ett skudd på mål mot oss, så det er ikke slik at vi ble overkjørt, men det har ingenting å si nå. Resultatet ble som det ble.

- Jeg våknet opp med en forferdelig følelse neste morgen. Det er noe du ikke vil kjenne på igjen. Du ønsker ikke å tape finaler eller store kamper. Jeg er i alle fall laget slik, og nå er jeg enda mer bestemt på å gjøre det bra, sier Solskjær til kanalen.

Fire år har passert siden sist gang Manchester United løftet et trofé og nå er Solskjær fast bestemt på å lede klubben til en ny tittel, men han vet det vil koste.

- Hvis du vil bli best, må du leve som de beste. Du må jobbe som de beste og prestere hver tredje dag. Det kommer til å bli tøft, men det er fullt mulig, sier Solskjær.

- Vi var veldig dårlig hjemme

United-manageren mener han ser fremgang i flere deler av klubben.

- Jeg ser progresjon i trenerstaben, i spillerstallen, i klubben og hvordan vi gjør ting, men vi har ikke vunnet noe ennå. Det er det vi skal gjøre i Manchester United. Jeg er vant med å vinne. Da jeg var her som spiller endte vi som nummer tre én gang og enten som nummer én eller to alle andre år.

Solskjær er klar på at United må raskt ut av startblokkene kommende sesong og da er det en del ting som må forbedres fra i fjor.

- Vi var veldig dårlig hjemme i starten av forrige sesong, men på bortebane var vi ubeseiret. Nå har vi fansen tilbake, og det kommer til å bety enormt mye for spillerne. Det kommer til å gi spillerne energi. Den første taklingen, det første skuddet kommer til å gi spillerne og fansen energi.

Lørdagens møte med Leeds United sparkes i gang klokken 13.30 på Old Trafford.