Nordmannen stilte til pressekonferanse i forbindelse med Manchester Uniteds kommende Champions League-oppgjør mot Atalanta og hadde tydelig forberedt noen ord til pressen.

Se video fra pressekonferansen øverst i artikkelen!

Solskjær skapte nylig overskrifter i forbindelse med sine uttalelser om United-spiss Marcus Rashford, men tirsdag gikk United-manageren langt i å gi pressen skylden for det hele.

På pressekonferansen før Leicester-kampen i helgen uttalte Solskjær at det vil bli fint for Rashford å begynne å «prioritere fotballen».

Dette skapte en mediestorm, hvor flere mente Solskjær antydet at Rashford sine aktiviteter utenfor banen, blant annet hans arbeid med fattige barn i England, har tatt for mye fokus for 24-åringen og gått utover hans prestasjoner på banen.

Ifølge The Athletic skal United-managerens kommentar ha falt i dårlig jord i Rashford sitt team. De skal mene at Rashford allerede gjør alt som er mulig for å være så fokusert på karrieren sin på banen.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

- Dere lagde en overskrift av en liten kommentar

Tirsdag gjorde Solskjær det klart at han ikke mente noe vondt med kommentaren som han antyder ble slått opp uten noe ordentlig grunnlag.

- Bare for å få elefanten ut av rommet. Dere kjenner til overskriftene etter praten før Leicester-kampen. Vi er selvfølgelig utrolig stolte av det Marcus har gjort både på og utenfor banen. Dere vet hva jeg sa og dere lagde en overskrift av en liten kommentar som jeg aldri mente å være fokuset i det jeg sa, sier Solskjær.

Nordmannen forklarer at han mente det var flott for Rashford å fokusere på treningen uten å være skadeplaget.

- Jeg tror det alle vet det, sier United-manageren.

- Jeg ville bare starte med det sånn at det er ute av verden, sier Solskjær.

Les også: Reagerer sterkt på hendelse i Arsenal-kamp

Under press

Manchester United og Solskjær har måttet tåle mange negative overskrifter den siste tiden - først og fremst på grunn av skuffende resultater.

Solskjær forklarer at han er i en ærlig og åpen diskusjon med klubbledelsen om situasjonen.

- Vi har tatt steg i løpet av de siste årene. Vi kom på 6. plass, 3. plass og så 2. plass. Du kan se forbedringen og utviklingen. Vi ønsker fortsatt å forbedre oss denne sesongen. Vi har signert noen spillere som har ført til høyere forventninger. Andre lag har også signert spille og forbedret seg samtidig, så vi er i samme båt.

- Det er press hele tiden. Det er press på meg også selvfølgelig, men vi har vært gjennom dette før og har kommet gjennom det som sterkere individer og som lag, sier Solskjær.

United-manageren legger til at han nå gleder seg til å se at laget slår tilbake på banen.

Onsdag får nordmannen og laget hans mulighet til nettopp det når de får besøk av italienske Atalanta.