Det var underveis i søndagens bortekamp mot Leeds United at Manchester United-kaptein Harry Maguire langet ut mot sin brasilianske lagkamerat Fred.

De to skal ha vært uenig i hverandres posisjonering på banen, og diskusjonen endte med at Maguire kalte lagkameraten «jævla idiot».

Den britiske sportspressen lot ikke sjansen gå fra seg i en ellers hendelsesfattig kamp, og The Times, Daily Mail, Manchester Evening News og The Mirror er blant de som omtaler hendelsen.

- Vi krever maksimal innsats

Ole Gunnar Solskjær tonet det hele ned da han fikk spørsmål om krangelen på pressekonferansen etter kampen.

- Vi har en gruppe som krever mye av hverandre. Standaren er høy - både på trening og i kamp. Det handler ikke bare om å være en snill fyr. Vi krever maksimal innsats, sa Solskjær.

Manchester Uniteds norske manager er positiv etter møtet med Marcelo Bielsas menn, selv om det kun ble ett poeng med hjem til Manchester.

- Jeg er stolt over hvor sterke vi så ut. Jeg synes ikke det truet målet vårt i andre omgang, men vi manglet litt gnist for å vinne kampen.

Maguire taus om hendelsen

Maguire selv ønsket ikke å snakke om hendelsen med Fred etter kampen, men ser nå fram mot to storkamper de neste dagene.

- Det var jevnt. Vi hadde kontroll på kampen, uten å straffe dem. Vi visste hvordan de ville spille. Våre offensive spillere å utfordre én mot én, men i dag ville det seg ikke, sa Maguire.

- Det er en stor uke for oss, sier Maguire.

For det er noen store kamper som venter Manchester United de neste dagene. Først er AS Roma motstander i semifinalen i Europa League torsdag. Deretter Liverpool på besøk til Old Trafford til helgen.