Bruno Fernandes leverte nok en god kamp for Manchester United da Club Brugge ble sendt hjem med 5-0 i sekken i Europa League torsdag kveld.

Portugiseren satte inn et mål fra straffemerket og var ellers livlig fra sin posisjon som offensiv midtbanespiller. Nykommeren, som ble hentet til United i januarvinduet, har dermed fått et meget god og imponerende start på livet i sin nye klubb.

LES OGSÅ: Manchester United enkelt videre med storseier mot Club Brugge

Scholes: - Har gitt liv til en livløst angrep

Også ekspertene lar seg imponere av Ole Gunnar Solskjærs vinterkjøp. Paul Scholes har til vane å være kritisk, men selv rødtoppen er begeistret for Fernandes.

- Han har gitt liv til et angrep som har vært livløst. En undres jo over hvor United hadde vært om han hadde kommet inn i sommer? spør Scholes i BT Sport-studio.

- United var et lag som tidvis ikke var spesielt morsomt å se på, men nå er det de driver med severdig, mener den tidligere midtbanespilleren videre.

LES OGSÅ: Beckham om Solskjærs oppførsel som United-sjef: - Der er han helt lik sir Alex Ferguson

Ekspertkollega Owen Hargreaves mener Bruno Fernandes minner mye om nettopp Scholes, som var en sentral brikke for United i perioden 1993 og 2013.

- Han ser virkelig ut til å være verdt pengene. Det var mange som smilte etter kampen. De andre ser plutselig så mye bedre ut. Han er så smart. Det minner meg om da jeg spilte med Scholes, som alltid var et eller to steg trekk foran de andre.

United står nå med sju strake kamper uten tap og Scholes mener at gamleklubben nå er favoritt til å sikre seg en plass blant de fire beste i Premier League.

LES OGSÅ: Hevder Manchester United ville by 40 millioner mer enn utkjøpsklausulen til Haaland

- Favoritter til topp fire

Det vil gi en plass i neste sesongs Champions League.

- De viser gode tegn og forhåpentligvis holder Fernandes seg i denne formen helt til slutten av sesongen. De har en god sjanse for å komme inn i topp fire, jeg mener de er favoritter. Etter at denne ene spilleren kom inn i laget, så er det mye som taler for det.

- Chelsea har hatt problemer. Tottenham har hatt problemer og nå har United noe å bygge videre på fram mot neste sesong, sier Scholes.

Hargreaves håper sesongen kan ende med en tittel for Solskjærs menn.

LES OGSÅ: Solskjær hyller stjernen: – Har gitt oss X-faktor

- Jeg tror Ole kan vinne en tittel denne sesongen, enten FA-cupen eller Europa League. Klarer de å ende opp topp fire og vinne en av de turneringene, så vil dette bli husket som en helt spesiell sesong, mener BT-eksperten.