RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær & Co. kjempet i senk

Sist oppdatert:
Portsmouth tok tre svært viktige poeng da Manchester United ble sendt tomhendt hjem fra Fratton Park. Ole Gunnar Solskjær startet for United, men imponerte ikke.

PORTSMOUTH-MAN U 1-0: Etter at hjemmelaget yppet seg litt i starten, var det gjestene fra Manchester som overtok spillet. Men selv om rødtrøyene hadde ballen mest, skapte de lite.

Kampens første sjanse kom i det 13. minutt, da Louis Saha headet et innlegg fra Nicky Butt like over. 13 minutter senere var gjestene igjen på ferde i Pompey-feltet, men Shaka Hislop reddet Ole Gunnar Solskjærs skudd mesterlig.

Første sjanse
Hjemmelaget hadde ikke skapt noe som helst da Lomano Lua-Lua kjempet seg fri på høyrekanten i det 36. minutt. Afrikanerens innlegg skapte kaos i United-feltet, og det hele endte med at Steve Stone banket ballen i nettaket.

Etter hvilen presset United voldsomt på for en utligning, men skapte ikke veldig mange store sjanser. Portsmout-spillerne kjempet som løver, og fortjente de tre poengene etter den voldsomme innsatsen.

Snytt for straffe
United var imidlertid nære på å utligne minuttet før slutt, da det oppstod den reneste kanonade mot vertenes mål. Solskjær, Saha og Gary Neville fyrte løs, men ballen ville ikke i mål.

Det hele endte med at Nevilles skudd gikk via armen til Matthew Taylor og over dødlinjen. Trolig ble United snytt for et straffe i den situasjonen.

Trygg grunn
Nederlaget var Uniteds andre denne sesongen for et nyopprykket lag. I januar tapte Alex Fergusons mannskap 0-1 for Wolverhampton. Etter dagens nederlag er United definitivt ute av gullkampen. Laget er 13 poeng bak Arsenal med fem kamper igjen åspille.

Da er situasjonen desto lysere for Portsmouth, som for ikke mange uker siden så fortapt ut. Nå har laget klatret til en 15. plass, og har fem poeng ned til nedrykksplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere