RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Dårlig betalt

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Men Molde-trener Ole Gunnar Solskjær synes det er mye positivt i det laget leverer.

MOLDE – TROMSØ 2-2

MOLDE (Nettavisen): - Vi skaper flere sjanser enn motstanderen i begge våre kamper mot Sarpsborg og Tromsø, men slipper inn fem mål på sju sjanser totalt imot. Jeg føler at vi får dårlig betalt med ett poeng på to kamper, sier Solskjær.

Som mot Sarpsborg i første serierunde, var det Solskjærs menn som dominerte ballbesittelsen og skapte flest sjanser. Men nok en gang slet Molde med slurvete forsvarsspill og svake avslutninger på mål. Laget skapte åtte sjanser mot Tromsøs tre. Men maktet ikke å ta hjem tre poeng.

Psykisk hardt
Solskjær synes likevel at det er positivt at Molde skaper så mange sjanser.

- Det irriterer meg ikke at vi bommer så mye på mål. Det er positivt at vi skaper så mange sjanser. Det virker som om at målene vi får imot oss er gode avslutninger fra motstanderen, sier Solskjær.

- Det er psykologisk hardt for spillerne når Tromsø setter inn 2-2. Det er kjedelig å få mål mot oss etter å dominert kampbildet som vi gjør. Men jeg hadde vært mer bekymret om vi var heldige som klarte å ta poeng, sier Solskjær.

Molde fikk den verst tenkelig starten etter tre minutter da Sigurd Rushfeldt steg til værs og headet inn sitt 164. Tippeligamål. Molde gikk opp i 2-1-ledelse etter scoringer av Pape Pate Diouf og Davy Claude Angan, men måtte tre minutter senere se at Tromsøs midtbanegigant, Kara, utligne til 2-2.

Rotete kamp
Ole Gunnar Solskjær likte ikke måten sitt lag tillot Tromsø å score.

- De to innleggene som kommer på målene til Tromsø skal ikke komme. Vi skal ligge langt tettere på spilleren som slår innleggene i forkant av målene. Men dette har vi jobbet med, forteller Solskjær.

Etter Karas utligningsmål falt kvaliteten på banen betraktelig og det ble en rotet kamp der spillet ble stykket opp med et uendelig antall innkast og frispark.

- Vi vil ha tempo på ballen og ta hurtige frispark. Vi vil ha ballen kontinuerlig i spill, men det er dommeren sin oppgave i å holde kampen i gang, sier Solskjær.

TIL-trener Per Mathias Høgmo klager på underlaget som en årsak til det svake spillet utover i andre omgang.

- Det blir aldri en høydare med fotball på gress så tidlig på året, sier Høgmo, som var godt fornøyd med å hente ett poeng fra Molde.

- Vi har en enorm mulighet til å score 3-2. Men alt i alt er jeg fornøyd med ett poeng, sier Høgmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere