RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Kjente ikke skaden

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær fikk i kveld sine første minutter for Manchester United siden FA-cupfinalen i 2004.

EWEN FIELDS, HYDE (TV 2 Sporten): Det skjedde i kveldens reservematch mot Liverpool, hvor kristiansunderen startet på topp sammen med Giuseppe Rossi.

Men etter 45 målløse minutter ble Ole Gunnar Solskjær byttet ut med Sylvan Ebanks-Blake. Den tidligere Clausenenga- og Molde-spissen imponerte ikke i regnværet på Ewen Fields, men fikk et skudd blokkert i kampen som Liverpool vant 2-0.

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke kjente noe smerte i kneet, og at jeg dermed kunne spille uten bekymring, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

32-åringen har slitt med kneskader i nesten to år, og gjorde comeback bare en uke etter at United-boss Sir Alex Ferguson fortalte at han ikke visste når den norske spisse kunne spille igjen.

Håper på jule-retur
- Det var en vanskelig kamp med raskt underlag og mange unge gutter som ville vise seg frem. Ikke enkelt for en gammel mann.

Solskjær vil nå komme i gang med å trene med førstelaget etter at United kommer tilbake fra Portugal.

- Deretter trenger jeg noen treningskamper til og håper deretter å få mine første A-lagsmatcher i jula, sier kristiansunderen.

Rundt 3500 hadde møtt opp for å se comeback-kampen hans, og Solskjær-sangen runget på Ewen Fields. 32-åringens trofaste oppførsel og målet i Champions League-finalen i 1999 har sikret ham evig liv hos fansen.

Vil ha ny kontrakt
- En helt fantastisk mottakelse, men etter denne omgangen risikerer jeg vel at det blir helt stille fra tribunen, spøkte den tidligere landslagsangriperen.

Som vil kjempe både for ny Manchester United-kontrakt (den nåværende ender i sommer) og for å få flere opptredener for Norge.

- Jeg er fortsatt sulten på å spille på høyt nivå, og håper å bli i United. Men de vil nok vente og se det litt an etter 18 måneders skadefravær, medgir Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg har fortsatt ambisjoner om landslagsspill, men først må jeg prestere for Manchester United.

Se intervju med Ole Gunnar Solskjær på TV 2 Sporten klokken 23.40.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere