RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Takk, United

Sist oppdatert:
Veteranen Ole Gunnar Solskjær takker klubben for toårsavtalen.

- Jeg er selvfølgelig veldig takknemlig for den nye avtalen, sier 33-åringen til Aftenpostens nettutgave.

Den tidligere Liverpool-supporteren har mildt sagt slitt mye med skader de siste sesongene, men fredag morgen ble det klart at han får fortsette i Old Trafford-klubben. Av avtalen fremgår det at kristiansunderen skal gå i trenerlære hos manager Sir Alex Ferguson.

- Det betyr at Ole er 35 år når kontrakten hans går ut. Det vil gi han muligheten til å utvikle trenererfaringen hans. Vi ser også for oss at Ole har en nøkkelrolle som en ambassadør for klubben i fremtiden, sier Ferguson til klubbens nettside.

- Avtalen innebærer at jeg kan få trener- og representasjonsoppgaver, men kun om jeg ikke er med på laget. Jeg gleder meg veldig til pre-season. Det er mulig jeg rekker slutten av sesongen, men håper å være skikkelig tilbake til sesongstart, sier Solskjær til Aftenpostens nettutgave.

Og legger til:

- Jeg har alltid følt meg hjemme her. Nå vil jeg betale tilbake for den lojaliteten klubben har vist meg.

Ole Gunnar Solskjær dro fra Molde til Manchester United i 1996, og ble en øyeblikkelig suksess. Moderklubben er Clausenenga i Kristiansund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere