RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Solskjær økte med 15 mill.

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær og Eirik Bakke fikk en omsetningsvekst på 133,2 prosent i fjor.

Men englandsproffenes reiseselskap tjener lite penger. For selv om inntektene i Travel Partner AS økte fra vel 11,3 millioner i 2004 til 26,5 i fjor, endte overskuddet på under to prosent av omsetningen.

515.995 kroner i pluss er imidlertid god bedring fra 6217 i overskudd i 2004.

- Bør firedoble
- En slik vekst koster, så vi fikk ikke så høyt overskudd. Men det vil bedre seg i 2006, hvor vi bør firedoble 2005-resultatet, sier styreleder Tore Christiansen til TV 2 Nettavisen.

Sandnes-baserte Travel Partner AS driver reisebyrå for næringslivet, og selger skreddersydde fotballturer. Stikkordet er tett kundeoppfølging, og Solskjær- og Bakke-eide Dynamic Solution AS kjøpte opp selskapet i januar i fjor.

- Vi overtok et selskap med røde tall, og er veldig fonøyd med veksten. Kan hende dobler vi 2005-omsetningen, for vi er allerede på god vei mot 40 millioner, sier styreleder Christensen.

Han forteller at Ole Gunnar Solskjær og Eirik Bakke bidrar på fotballreisene når de har anledning.

Stiller opp for kundene
- Så sant de kan, stiller de opp for kundene. En del skader har gitt begge en del tid de siste årene, så vi håper de blir mindre å se fremover, ler Tore Christensen.

Og legger til:

- Jeg tror de synes dette er artig å ha ved siden av fotballkarrieren. Kan hende er dette noe de begge har lyst til å drive mer med i fremtiden.

En mill. i utbytte
Mens Ole Gunnar Solskjær sitter på 30 prosent av aksjene i Dynamic Solution AS, eier agenten til de to englandsproffene, Jim Solbakken, 30 prosent gjennom Sir Solution AS. Job Holding AS (Tore Christiansens familieselskap) sitter også på 30 prosent. De resterende ti prosentene kontrolleres av Eirik Bakke og John Vik med halvparten hver.

Dynamic Solution AS driver «virksomhet som personlig agent service for profesjonelle fotballspillere» og spilleroverganger. I fjor økte omsetningen med vel en million til vel 4,5 millioner. Overskuddet lyder på 1,3 millioner, og Solskjær & Co. tar ut en million i utbytte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere