RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær-mål er Sir Alex’ beste minne

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Ingen bonuspoeng for å gjette hvilket.

Han utleverer seg ikke ofte til pressen, Sir Alex Ferguson, i det hele tatt er han ganske mediesky. I påsken har han gjort et unntak, og CNN har fått gjøre et lengre intervju med United-manageren, som prater om sitt svingende humør («Noen ganger frykter spillerne meg, jeg mister besinnelsen og blir temmelig sint», Ronaldo («Han er blitt fristet noen ganger, og tidvis har man sett at det har påvirket ham»), mulige arvtakere («Jose (Mourinho) er en fin fyr, jeg liker ham») – og ikke minst Fergusons største fotballøyeblikk.

Det målet i ’99:

- Man kan ikke slå den kampen der. Når det gjenstår tre minutter ligger du under 1-0, tre minutter senere har du vunnet mesterligaen. Det var ikke tilfeldig, laget scoret mål helt i slutten av kampene gjennom hele sesongen. Mot Liverpool i FA Cupen, mot Arsenal. Det var ikke tilfeldig, det forteller deg mye om moralen i laget, hvor bestemte og sultne de var på å vinne, sier Ferguson til CNN.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere