RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Solskjær operert

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær ble mandag operert i kneet.

BISLETT (Nettavisen): Solskjær har trent alternativt den siste uka, og så 4-0-seieren mot Malta fra tribunen. Søndag ble han testet på hemmelig sted, og det var ventet at vi skulle få svaret mandag på om han kunne være med mot Ungarn eller ikke.

Kneskade
Det kan han altså ikke, av den enkle grunn at han er operert for en kneskade.

- Ole Gunnar ble i formiddag operert i kneet, og er ikke klar mot Ungarn. Operasjonen gikk greit. Det vi fant, var som forventet. Det er snakk om hevelse og litt irritasjon i kneleddet, som vi behandlet der og da. Beslutningen om operasjonen ble tatt i går kveld, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Det er snakk om en hevelse i kneet, og det er samme skade som Solskjær har hatt tidligere. Andersen ville ikke si noen ting om hvem som utførte operasjonen, eller hvor den ble utført. Beslutningen om å operere, ble tatt i samråd med Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær uttrykker via landslagslegen glede over at operasjonen er gjennomført. Solskjær kommer til å si mer om detaljene i situasjonen på tirsdagens pressekonferanse.

Som forventet
- Vet dere at operasjonen var en suksess?

- Vi vet at det vi fant, var som forventet. Og at det sannsynligvis vil være mye bedre når han kommer seg igjennom opptreningen igjen. Vi håper at dette ikke er ting som skal komme igjen og igjen, men det er for tidlig å si noe om det, sier Andersen.

Solskjær har hatt mye skader i kneet i løpet av sin karriere.

- Er det et berettiget spørsmål om karrieren hans kan være over?

- Det er klart det er det. Men det er for tidlig å svare og konkludere på det spørsmålet. Men målet hans er å være tilbake til pre-season-treningen med Manchester United om fem uker, sier Andersen.

- Kunne han spilt hvis det hadde vært VM-finale i morgen?

- Nei.

Strømstad ute
Fredrik Strømstad deltok heller ikke på mandagens trening, og er også uaktuell til onsdagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere