RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjærs neste mål

Sist oppdatert:
Etter skaden har han scoret hjemme, borte, i Champions League og på landslaget. Så hva er Ole Gunnar Solskjærs neste mål?

ATHEN (Nettavisen): Det meste har gått nordmannens vei etter at han returnerte fra skade. Få hadde trodd at han skulle spille en så viktig rolle som han har gjort for Manchester United og Norge i høst.

Men 33-åringen har flere delmål på veien.

- Det ene er å ha ni poeng etter lørdagen, sier Solskjær til Nettavisen.

To på rappen
I tillegg kan han lørdag spilte 90 minutter i to kamper på rad for første gang på tre og et halvt år. Sist gang han var på banen i samtlige 90 minutter i to kamper på rad var i april 2003.

- Det hadde hjulpet på det. April 2003 var vel rett før jeg ble skadet, og det var kjekt å spille 90 minutter for Manchester United mot Newcastle sist. Samtidig var jeg heldig med at landskampen ikke ble spilt onsdag. Da tviler jeg sterkt på om jeg kunne deltatt. Men det var lørdag. Og neste kamp for Manchester United er neste lørdag igjen. Da er det ingen fare for at jeg kan rekke det, sier han.

Vil stå distansen ut
- Og hvis Norge leder 2-0 etter 70 minutter. Vil du be om å bli spart da?

- Hvis vi leder 2-0 etter 70 minutter så får jeg håpe at han ikke huker meg av. Så får vi bare håpe at vi leder 2-0 da, humrer han.

Følg Hellas-Norge i Nettavisens livesystem direkte fra 20.30.

FXTV sender også direkte to landskamper lørdag kveld.

Her kan du lese flere saker om landslaget før lørdagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere