RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjærs siste sjanse?

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
Sist oppdatert:
En filosofisk Ole Gunnar Solskjær innrømmer at årets sesong kan bli spissens siste sjanse til å vinne Champions League.

Det røper matchvinneren fra Champions League-finalen i 1999 i sin egen spalte på Manchester Uniteds egen hjemmeside.

- Forrige sesong var en stor skuffelse for oss, og vi ønsker å gjøre opp for oss. Og det er en del av oss her som kan få vår siste sjanse, det vet du aldri. Du må gripe sjansen når du får den, du vet aldri når du vil få muligheten igjen, sier en småfilosofisk Solskjær.

DIREKTE KL. 20.45: Lille - Manchester United

- Erfaring teller!
Nordmannen starter trolig på benken i tirsdagens kamp mot franske Lille. Han mener rutine og erfaring blir helt avgjørende for suksess i Europa.

- Erfaring teller. På dette tidspunktet i Champions League, kan du gjøre en feil som kan sende deg ut, mener Solskjær som har fått kallenavnet «legenden» på Old Trafford.

Og fortsetter:

- Troen på deg selv er også særdeles viktig. Har yngre spillere dette føler de seg uslåelige. Men vi har også erfaring i Manchester United; Jeg, Scholesy, Giggsy, Gaz, har alle vunnet Champions League, mens Henrik Larsson har hatt suksess i Europa med andre klubber, poengterer Solskjær.

Hyller sjefen- igjen
Veteranspissen hyller «sjefen» - Sir Alex Ferguson - nok en gang.

- Manageren vår har snakket om vår spillestil i Europa. Skal vi være tålmodige eller holde oss til Uniteds tradisjonelle angrepsfotball? Han sa det riktige, det må være begge deler. Og vår rutine kan hjelpe oss med det. I Europa finnes det visse regler du må følge. På bortebane må du sørge for at publikum blir stille. Og på hjemmebane må du få fansen med deg, men samtidig unngå panikk og tenke «vi trenger et mål i løpet av 20 minutter», mener landslagsspissen.

- Kan vinne Champions League
Han tror Manchester United denne sesongen kan vinne hele Champions League.

- Jeg mener vi har en god nok stall til å gjøre det bra. Vi har dybden og en rekke internasjonale spillere, sier Solskjær.

Lille - Manchester United har avspark klokken 20.45 tirsdag. Følg kampen direkte her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere