Gå til sidens hovedinnhold

Solvalla fyrer av nyttårsraketten

Sveriges nasjonalarena Solvalla er først ut i 2014 og vi nordmenn kan spille V4, V5 og DD.

Sportspills meny 1. nyttårsdag:
V65 Bjerke: Austevoll sitter på godsakene
Oddstips 1: Wednesday på en onsdag

Oddstips 2: Beste manageren i Premier League
Tippetips: Vi jakter tolvern direkte

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

1. nyttårsdag innledes rolig og det er først på ettermiddagen at det blir aktivitet. All den tid det er onsdag i dag er det Solvalla og Bjerke som arrangerer løp i Sverige og Norge. Solvalla avvikler som vanlig sin V86-kjøring siden det er onsdag og vi nordmenn får som kjent ikke spille til denne. Men Solvalla kan by på både V5, V4 og DD og alle disse spillformene er vi med i. Alt dette skjer onsdag ettermiddag, mens Bjerke starter sin V65-kjøring en time tidligere enn vanlig i kveld og innleveringsfristen i V65-spillet er således kl 18. Merk ellers at det er internasjonal V65 i kveld.

Merk innleveringsfristene:
V5 Solvalla : kl 15.45
V4 Solvalla: kl 16.25
DD Solvalla: kl 17.05
V65 Bjerke: kl 18.00
V4 Bjerke: kl 19.06
DD Bjerke: kl 19.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Duoen Timo Nurmos og Jorma Kontio var veldig dominerende på Solvalla gjennom 2013. Stall Nurmos ligger vanligvis på ca 120 stallseire på Sveriges nasjonalarena, men i 2013 passerte årstallet 150 og Jorma Kontio kusket de aller fleste hestene. Onsdag er de på gang igjen og har tre av favorittene i V86-spillet og både V5-løpene og V4-løpene henter sine løp derfra.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Patrik Fernlund var aldri i tvil om sin V5, V4 og DD-banker i ettermiddag og 6 Disney Tooma får alle pengene. Sist mandag under den ekstra V75-omgangen på Solvalla satt nevnte Disney Tooma bom fast i lederryggen på Nimbus C.D. i V75-1 og det er ingen tvil om at Disney Tooma enkelt hadde avvæpnet den gode vinneren Nimbus C.D. med luke da. Nest sist gjorde hesten et toppløp som vinner på Solvalla og selv om det er sprint og spor seks, lukter dette mot tidlig tetkjenning. Banker i alle spilleformer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken