Gå til sidens hovedinnhold

Solvalla tar grep

Fra og med fredag byr Sverige på V65 på tidlig ettermiddag på fredagene og Solvalla blir hovedbane.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Merk innleveringsfristene på Solvalla fredag
V65 kl 12.45
V4 kl 13.45
DD kl. 14.05

Under en meget vanskelig V64-omgang på Åby torsdag kveld (781 591 kr for seks rette) leverte Patrik strålende tips. 25-oddseren 10 Quiz Lavec var markert på tre hester og andrevalget 5 Alfayette Aggerup bankerspilt på de to minste forslagene. Det ga i det minste fem ganger fire rette på det aller minste V64-forslaget (innl.pris 180 kr) og 630 kr tilbake.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Fredag 3. januar blir det endringer i menyen om fredagene. I Sverige er det nemlig besluttet å kjøre V65 på fredagene og spillestopp for V65 vil være kl 12.45. Det vil også bli V4-spill på disse fredagsstevnene, men denne kommer fra og med V65-4 og utover. Solvalla vil være den foretrukne stevnearrangøren på disse fredagene og spillemessig er det naturligvis høyinteressant med å få en V65-omgang tidlig fredag ettermiddag.

Til kvelden er det som vanlig V65 i Norge og V64 fra Sverige. Her hjemme er det Biri som tar av seg av V65-løpene, mens Bergsåker er vertskap for V64-løpene i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Solvalla fredag
V65 kl 12.45
V4 kl 13.45
DD kl. 14.05

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Spikarna:
4 Bottoms Up (V65-5/V4-2/DD-1) er en häst som var fin senast og møter liknande motstånd fredag. Bra chans på spets og sammen med Bjørn Goop er da troligen loppet kjørt.

5 Steely Knight (V64-6/V4-3/DD-2) såg oerhört läcker ut som fastlåst senast och har fin form. Kan öppna snabbt och jag tror Örjan kör sig tidigt till täten, kan även vinna från andra positioner. Bra chans!

Luringarna:
2 Mister Joli (V65-2) är snabb ut och även om distansen inte är något plus kan han bli en obehaglig överraskning för spelarna.

12 Dooleys (V65-3) är riktigt stark och rejäl, ett givet streck trots det tråkiga utgångsläget.

Kommentarer til denne saken