Gå til sidens hovedinnhold

- Soma-ballen er hos Brann

Viking-trener Tom Prahl har langt fra gitt opp håpet om å kapre Ragnvald Somas underskrift.

Viking har allerede kommet med en konkret henvendelse på stopperen, men så langt har Brann ikke vært villig til å gi slipp på Soma.

Viking-trener Tom Prahl bekrefter imidlertid overfor TV 2 Sporten at blåtrøyene langt fra har gitt opp håpet om å sikre seg den tidligere West Ham-proffens tjenester.

- Ballen er hos Brann
- Når det gjelder Soma, er det en spiller som har vært på «tapeten» hos oss lenge. Får vi muligheten til å hente ham ønsker vi selvsagt at det skal gå i orden, sier Prahl.

Overgangsvinduet for norske klubber stenger 31. mars og Viking har dermed hastverk med å komme til enighet med Brann om en overgang. Men Brann ønsker ikke å selge Soma før de har en erstatter på plass.

- Vi er veldig interessert i å hente Soma. Men det er opp til Brann å avgjøre en overgang. Det er Brann som har den ballen nå, konkluderer Prahl.

På desperat stopperjakt
For Viking-treneren legger ikke skjul på at han desperat ønsker seg en ny midtstopper. I torsdagens treningskamp mot Bryne kom begge Vikings baklengsmål etter forsvarstabber.

- Vi har jo mistet tre stoppere siden forrige sesong og mangler både bredde og rutine i de bakre rekker, sukker Prahl.

PS:Ragnvald Soma selv ønsket ikke å kommentere den mulige overgangen til Viking da TV 2 Sporten møtte ham på Flesland torsdag kveld.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen