RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Eeg (Scanpix)

Soma og Brann enige

Sist oppdatert:
Ragnvald Soma ble fredag enig med Brann om en treårskontrakt. Nå gjenstår det at Bryne og Brann kommer overens om en overgangssum.

- Soma er blitt enig med Brann om en treårsavtale, som han er veldig godt fornøyd med. Han valgte Brann etter en totalvurdering. Blant annet har Brann god tradisjon for å selge spillere videre til utlandet, sier agent Gunnar Martin Kjenner til TV 2 Nettavisen.

Ragnvald Soma var også lenge aktuell for Brynes nabo Viking, men valgte til slutt en overgang til Brann.

- Ragnvald Soma hadde en kjempegod kjemi med Branns trener Mons Ivar Mjelde. Dessuten fikk han et veldig godt inntrykk av klubbens stadion og øvrige fasiliteter, sier Gunnar Martin Kjenner.

- Han vurderer også sjansene sine for å etablere seg på A-landslaget som svært store om han gjør det godt i Brann, legger agenten til.

- Kommer frem til en løsning

Somas avtale binder ham til Brann ut sesongen 2006. Det eneste som nå kan hindre en overgang, er at Brann og Bryne ikke blir enige om en overgangssum. Men ifølge Gunnar Martin Kjenner blir ikke dette noe problem.

- Brann er veldig innstilt på å komme frem til en løsning med Bryne. Nå er jo også Bryne i den økonomiske situasjonen at de trenger penger, så jeg tror partene fort kommer frem til en løsning, fastslår Ragnvald Somas agent.

Vil til utlandet

Ragnvald Soma har aldri lagt skjul på at han ønsker seg til utlandet. Han har tidligere vært proff i engelske West Ham.

- Jeg ønsker å komme meg til utlandet igjen, samt å etablere meg det norske A-landslaget i fotball på sikt. Jeg vil velge den klubben som er best mulig egnet for min fremtidige fotballkarriere, sa Soma til TV 2 Nettavisen forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere