RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Soma ser mot utlandet

Foto: Jon Eeg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ragnvald Soma ønsker ikke å fortsette i Bryne etter at jærbuene rykket ned til 1. divisjon. - Jeg vil aller helst fortsette karrieren i utlandet, sier den talentfulle midtbanespilleren til TV 2 Nettavisen.

I Norge er vestlandsrivalene Viking og Brann klubbene som i første rekke ønsker Ragnvald Soma i sine rekker neste sesong.

- Jeg har ikke mottatt noe konkret fra disse klubbene. Men skulle det dukke opp et tilbud, vil jeg selvsagt vurdere det, sier Soma til TV 2 Nettavisen.

Vil til utlandet

Ragnvald Soma har tidligere vært proff i engelske West Ham. Den anvendelige spilleren legger ikke skjul på at han vil utenlands igjen.

- Jeg har alltid sagt at jeg vil til utlandet igjen. Det er noe som har gitt mersmak etter oppholdet i England, sier Bryne-spilleren til TV 2 Nettavisen.

- Hadde du fortsatt i Bryne om klubben hadde holdt seg i Tippeligaen?

- Det er vanskelig å svare på. Hadde jeg fått tilbud fra andre klubber, eller utlandet, ville jeg nok vurdert disse foran neste sesong, svarer Soma.

Ferie

Nå vil Ragnvald Soma ta en velfortjent ferie - uten å tenke så altfor mye på hvor han ender opp neste sesong. Det eneste som er klart, er at han IKKE forstetter i Bryne.

- Jeg vil ta tiden til hjelp før jeg bestemmer meg. Jeg regner med at min agent orienterer meg så fort det dukker opp noe konkret, sier den tidligere Frøyland - og West Ham-spilleren.

PS: Ragnvald Soma var svært nære en overgang til nabo Viking FK i sommer. Men Soma nektet en overgang til Viking etter blant annet å ha forhørt seg blant Brynes tilhengere. Han ønsket ikke å forlate Bryne midt i sesongen med tanke på klubbens utsatte posisjon i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere